6W Flex lav dimbar innebygd spot
matt hvit, IP44, godkjent i isolasjon

Innebygd spot med kun 33mm innbygningshøyde.
Med skrufjærer for montering, som gjør spotten spesielt egnet for gips og trolltekt, rockfon og andre typer akustikkhimlinger.

Enkel å montere og fronten kan monteres etter at malingen er ferdig!

Godkjent for montering direkte i isolasjonen.

Leveres med fastmontert boks med mulighet for ytterligere viderekobling.6W Flex Lav Innebygd Spot er en fantastisk løsning for de som ønsker en kraftig og energieffektiv belysning i hjemmet sitt. Med en effekt på 6W kan du være sikker på at du får nok lys uten å måtte bekymre deg for høye strømregninger. For å få full effekt av denne lampen må den kobles til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 430 lumen og et fokusert lys på 35 grader kan du være sikker på at du får et kontrollert lys som vil lyse opp rommet ditt på en fantastisk måte. Det er høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Denne lampen er også dimbar, så du kan justere lysstyrken etter dine behov. Enten du leser en bok eller ser på TV, kan du justere lysstyrken slik at det passer til det du gjør. Med en varm fargetone, vil du oppleve en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære som vil hjelpe deg med å slappe av og nyte tiden hjemme.

6W Flex Lav Innebygd Spot har dimensjoner på 33 x Ø97 mm og en hul størrelse på 83 mm. Dette gjør det enkelt å installere lampen i de fleste tak. Lampen har også IP44 klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Med integrert lyskilde vil du ikke trenge å bekymre deg for å kjøpe lyspærer til denne lampen.

Kort sagt, 6W Flex Lav Innebygd Spot er en fantastisk løsning for de som ønsker en kraftig, energieffektiv og dimbar belysning i hjemmet sitt. Med en varm fargetone vil du oppleve en behagelig og avslappende atmosfære som vil hjelpe deg med å slappe av og nyte tiden hjemme. Med IP44 klassifisering vil du ikke trenge å bekymre deg for fuktighet eller vannsprut. Alt i alt er dette en fantastisk lampe som vil gi deg mye glede i mange år fremover.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

219,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke430 lumens
Spredning35 grader
RA>= 82
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde33 mm.
Diameter97 mm.
Hullstørrelse83 mm.
MaterialeAluminium+PVC