Halo Design
Hudson gulv 5W Antikk

hd.716999

Hudson gulvlampen fra Halo Design er den perfekte belysningen for hjemmet ditt.
Den er laget i en vakker antikk messing som passer inn i enhver innredning.
Designet til Michael Waltersdorff er stilig og moderne, og den fleksible armen gir deg den ultimate fleksibiliteten slik at du kan justere lysretningen som du ønsker.
LED-pærene gir et kraftig og behagelig lys med en spredning på 38 grader, og den innebygde dimmeren gjør det enkelt og raskt å skape en hyggelig atmosfære.
Hudson gulvlampen er høy nok til å passe inn i ethvert hjem og er enkel å betjene.
Få den som enkel eller dobbel og få opptil 5 watt LED-effekt.



Produktbeskrivelse:

Halo Design, Hudson gulv 5W Antikk er et kraftig og stilig belysningsalternativ som passer perfekt til ditt hjem eller kontor. Med en effekt på 5W kan dette gulvlyset lyse opp ethvert rom med letthet. Den leverer en imponerende lysstyrke på 550 lumen, noe som sørger for at rommet blir godt opplyst.Med et fokusert lys på 38 grader kan du være trygg på at lyset blir kontrollert og presist rettet mot det du ønsker å belyse. Dette sikrer en behagelig og effektiv belysning der du trenger det mest. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85 får du et naturlig og klart lys som fremhever alle farger på en vakker og autentisk måte. Denne lyskvaliteten passer til de fleste behov.En av de største fordelene med dette gulvlyset er at det bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og pålitelig levetid på opptil 30 000 timer. I tillegg er det minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling kan du forvente at dette produktet varer lenge.Designet med dimensjoner på 135 x Ø23 mm passer gulvlyset perfekt inn i ethvert rom uten å oppta for mye plass. Med en IP20-vurdering er det imidlertid viktig å merke seg at dette gulvlyset ikke er vannbestandig og bør derfor ikke plasseres i fuktige eller våte områder.Overall, Halo Design, Hudson gulv 5W Antikk er et pålitelig, effektivt og stilfullt belysningsalternativ som passer til ethvert interiør. Så hvorfor ikke skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt med dette fantastiske gulvlyset?

Mer informasjon

1 999,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke550 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde135 mm.
Diameter23 mm.
MaterialeMetal, Glas