Halo Design
Hudson gulv 2 arm 5W Antik

hd.717002

Hudson dobbel gulvlampe fra Halo Design er en vakker enkeltgulvlampe laget av antikk messing.
Designet av Michael Waltersdorff.
Med de smarte fleksible armene har du mulighet til å justere retningen dit du vil ha lyset.
LED-pærer følger med, og det er også innebygget dimmer, slik at du kan stille inn akkurat riktig stemningsbelysning i hjemmet.
Veldig enkel å betjene, og med en maksimal effekt på 5 watt LED gir den et supergodt lys.
Spredningen av lyset 38 graders spredning.
Den er 120 cm høy, så den passer de fleste steder i hjemmet.
Finnes både som singel og dobbel.



Beskrivelse:

Dette gulvlampen fra Halo Design, kalt Hudson, er et stilfullt og moderne valg for å belyse hjemmet ditt. Med en effekt på 5W vil den gi deg akkurat den riktige mengden lys uten å være for blendende eller for svak. Lampen har en lysstyrke på 550 lumen, noe som gjør at den gir et klart og tydelig lys i rommet.

Det spesielle med denne lampen er dens fokuserte lys på 38 grader, som sikrer at lyset er kontrollert og ikke sprer seg ukontrollert. Dette gir en behagelig opplevelse og gjør at du kan rette lyset mot spesifikke områder du ønsker å fremheve.

Lampen har høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, hvilket sikrer et naturlig lys som elegant og autentisk viser alle farger. Uansett om du ønsker å skape en avslappet atmosfære eller jobbe med detaljerte oppgaver, vil denne lampen oppfylle dine behov.

Med høykvalitets LED, kan du forvente en lang og pålitelig drift på opptil 30 000 timer uten vesentlig reduksjon i lysstyrken. Dette betyr at du kan nyte godt av god belysning over lang tid, uten behov for hyppig utskifting av lyskilder. Lampen har også en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som sikrer en lang levetid.

Mål på lampen er 135 x Ø23 mm, som gjør at den passer perfekt i ethvert rom uten å ta opp for mye plass. Med en IP20-klassifisering er lampen ikke vannbestandig, så det er viktig å unngå å utsette den for fuktighet.

Oppgrader hjemmet ditt med denne elegante og funksjonelle gulvlampen fra Halo Design, og nyt godt av god belysning og stilfullt design.

Mer informasjon

2 599,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke550 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde135 mm.
Diameter23 mm.
MaterialeMetal, Glas