3M VHB Dobbeltklebende tape
14mm bred, 5m rull

5714255007626

Dette dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste du kan få på markedet. Båndet er 5 meter langt, noe som gir deg god mulighet til å bruke det til flere formål og kan enkelt kuttes i mindre biter etter behov. Det gjør det ekstremt fleksibelt og praktisk å jobbe med.

En av de store fordelene med dette båndet er at det er laget av akrylskum. Dette betyr at den har en ekstra sterk vedheft som gjør den ekstremt pålitelig og holdbar. Den tåler fuktighet, UV -lys og løsningsmidler, noe som gjør det egnet for bruk både innendørs og utendørs. Så du kan rolig stole på at dette båndet vil holde, uavhengig av hvilke utfordringer det blir utsatt for.

Det dobbeltsidige båndet kan brukes til et bredt spekter av formål. Du kan bruke den til å sette opp LED -bånd, kabelbrett, strømforsyning, røykvarsler og mer. Uansett hva du trenger å fikse, vil dette båndet kunne håndtere oppgaven. Det er en ekstremt allsidig og praktisk løsning som gjør det enkelt for deg å ordne verdens oppgaver hjemme eller på arbeidsplassen.

Den holdbare kvaliteten gjør også dette båndet egnet for utendørs bruk. Så ikke bekymre deg for om båndet kan holde været og vinden. Enten du trenger å sette opp noe i hagen din, på balkongen eller et annet sted utendørs, vil dette båndet kunne håndtere oppgaven på en fremtredende måte.

Alt i alt er dette tosidige båndet fra 3M et absolutt must i enhver husholdning eller virksomhet. Den høye kvaliteten, holdbarheten og de brede applikasjonene gjør det til en uunnværlig løsning som du vil glede deg over i mange år fremover. Så hvis du vil kunne håndtere oppgavene med letthet og ha en pålitelig løsning for hånden, bør du investere i dette båndet. Du vil ikke angre på det.



Dimensjoner: 14 x 8 x 5000 mm.

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde14 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum