Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs
Gull, berøringsdimbar, CCT, IP54 utendørs

Superpraktisk oppladbar LED-bordlampe i rustikk design.
Kan brukes både inne og ute.
Vanntett IP54.

Atmosfære:
Sett riktig stemning og atmosfære – med lampens innebygde dimmer og fargetemperaturendring.

Perfekt til kontoret, nattbordet og kosekroken.
Det gylne designet skaper et eksklusivt uttrykk.

Berøringsoperasjon med CCT og dimmefunksjon:
Bordlampens CCT-funksjon sørger for at du kan endre fargen for å matche scenariet.
Med et enkelt trykk endrer du atmosfæren i rommet – og ved å holde fingeren nede på berøringsknappen dimmer du lyset.

Lampen lades via USB-kabel.

Opptil 12 timers batterilevetid, med 6-8 timers ladetid.

Lampen har en fin sklisikker sokkel.



Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs, Gull

Denne oppladbare LED bordlampen er en ideell belysningsløsning både innendørs og utendørs. Lampen har en elegant gullfarge som vil legge til et snev av glamour til ethvert rom eller uteområde.

Lampen er berøringsdimbar, noe som betyr at du enkelt kan justere lysstyrken ved å trykke på lampens base. Dette gjør det mulig å tilpasse belysningen etter dine preferanser og behov i ulike situasjoner. Enten du trenger et sterkt lys til å lese eller arbeide, eller en myk og stemningsfull belysning for å slappe av, kan denne lampen enkelt tilpasses.

Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 500 lumen vil denne lampen gi deg nok lys til de fleste behov. Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir farger på en naturlig og autentisk måte. Du vil få lys som viser fargene på en vakker og genuin måte.

Denne lampen er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Enten du ønsker et sterkt lys for å se detaljer eller et dempet lys for en avslappende atmosfære, kan denne lampen tilpasses enkelt og trinnløst.

Med dimensjonene 285 x Ø130 mm er denne lampen kompakt og allsidig. Du kan plassere den på et bord, en hylle eller hvilken som helst annen flat overflate. Den vil ta minimalt med plass og kan enkelt flyttes rundt etter behov.

Med en IP54-vurdering er denne lampen egnet for utendørs bruk. Den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den motstandsdyktig mot værforholdene. Du kan trygt bruke denne lampen på terrassen, i hagen eller andre utendørsområder uten å bekymre deg for værliget.

Denne lampen har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe og montere en egen pære. Lyskilden er allerede innebygd i lampen, noe som gjør den enkel å installere og bruke umiddelbart.

Mer informasjon

536,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Dimbar

Sendes innen 7-9 dager


Dataark

Lys
LysfargeCCT (Varm til Kald Hvit)
DimbarJa
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Dimensjoner
Høyde285 mm.
Diameter130 mm.
MaterialeAluminum/Metal