LEDlife hvit skinnespot 30W
CASAMBI dimbar, RA90, 170lm/w, 3-faset

LEDlife hvit skinnespot 30W er en innovativ og energieffektiv lysløsning med spesielle egenskaper som sikrer en imponerende lysopplevelse.

Med CASAMBI.

  • Imponerende effektivitet: Med en lyseffekt på 170 lumen pr watt, kan denne sporspotten gi kraftig og klar belysning med minimalt energiforbruk.
  • Fargegjengivelse i toppklasse: Den høye Ra-verdien på 90 sikrer at fargene i rommet gjengis nøyaktig og naturlig, og skaper en hyggelig atmosfære.
  • Intelligent dimming: Med CASAMBI-teknologi kan du enkelt og presist justere intensiteten på belysningen etter behov og humør. Skap den perfekte atmosfæren med bare et trykk på smarttelefonen.
  • Enkel installasjon: Denne skinnespotten er kompatibel med 3-fase skinnesystemer, noe som gjør installasjonen rask og problemfri.

Oppgrader belysningsløsningene dine med LEDlife white track spot 30W og opplev eksepsjonell effektivitet og fleksibilitet i rommet ditt.



Produktdetaljer:

Dette produktet er en LEDskinnespot fra LEDlife, og den hvite utgaven har en effekt på 30W. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Med en lysstyrke på imponerende 5100 lumen og et fokusert lys på 38 grader, gir denne skinnespoten et kontrollert lys som kan brukes i ulike innstillinger.

Det som skiller denne skinnespoten fra andre er den ekstra høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 90-95, kan du være sikker på at lyset vil vise alle farger på en levende og naturlig måte. Dette gjør det til et flott valg selv i de mest krevende situasjonene. I tillegg er produktet flicker free, noe som betyr at det ikke flimrer. Dette er ideelt for de som er følsomme for flimmer og for bruk i fotografering og videopptak.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på opp til 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrken. Kombinert med en pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at dette produktet vil vare i lang tid.

Fargetone:

Denne skinnespoten er tilgjengelig i varm hvit fargetone, med en temperatur på 3000K. Varm hvit belysning skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i rommet.

Produktet har IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det har også en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe og installere en ekstra lyskilde.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Mer informasjon

2 590,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Via CASAMBI

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa, CASAMBI
Lysstyrke5100 lumens
Spredning38 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
EnergiklasseB (A-G)
Dimensjoner