24V trappbelysning

22 produkter
Viser 1 - 22 av 22 produkter

Tilbehøret du trenger til 24V Trappebelysning

Om du har kjøpt 24V trappebelysning her hos oss, har du definitivt gjort en smart investering. Ved å legge med det riktige tilbehøret i handlekurven, kan du i tillegg sikre at du får det meste ut av lyset ditt! I vårt brede sortiment av utstyr til trappebelysning har vi alt fra dimmere til forlengerkabler, for å sikre at du kan få den trappebelysningen du ønsker i hjemmet ditt.
Her kan du ta en titt på vårt gode utvalg av tilbehør til 24V trappebelysning, og ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp til å finne det riktige produktet. Vi er store tilhengere av LED på grunn av deres holdbarhet og det at de reduserer strømforbruket drastisk, og derfor har vi også god kompetanse og lang erfaring innen LED-teknologien. 

Øk sikkerheten i hjemmet med bevegelsessensor 

Mange trapper mangler god belysning. Å gå opp en trapp med dårlig belysning er risikabelt, for det kan fort resultere i fall eller at du sklir. PIR bevegelsessensor, som automatisk slår på LED stripen når en person beveger seg inn i synsfeltet, kan forhindre slike ulykker i trappene. Dette er perfekt i hjem hvor trappegangen er mørk på morgenen eller kvelden, da du slipper å lete deg frem i mørket etter lysbryteren. 
En bevegelsessensor vil også forhindre typiske ulykker som oppstår i trapper, som at man snubler over noe man ikke var klar over at befant seg i trappen sent om kvelden når det er mørkt. Det kan være et leketøy eller en sovende katt i mørket, som kan få deg til å falle ned trappene og i verste fall skade deg ordentlig. En sensor er spesielt en god investering om det er barn i huset, for da kan du være trygg på at det alltid vil være belysning i trappene uansett tid på døgnet - selv om barna våkner litt ekstra tidlig en søndagsmorgen, og du helst vil tilbringe litt mer tid i sengen.

Få full kontroll over belysningen med dimmere

Enkelte av våre modeller kan dimmes (det vil stå i produktbeskrivelsen til hvert produkt om de kan dimmes), og ved å gå til innkjøp av en god dimmer vil du få maksimalt utbytte av din LED belysning. Et dimmet lys sparer deg både strøm og penger, og vil kunne gi deg den atmosfæren du ønsker i hjemmet ditt til enhver tid. Vi har mange gode dimmere i sortimentet vårt, både med og uten fjernkontroll. Vår populære Trådløs dimmer uten fjernkontroll kan også brukes til 12V og 24V spotter og LED downlights.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 24V Trappebelysning
Har dere dimmer til trappebelysning?
Ja, vi har både dimmere med fjernkontroll, og trådløse dimmere uten fjernkontroll.
Hva slags tilbehør har dere til 24v LED trappebelysning?
I sortimentet vårt har vi hun/hannplugger, LED timer, forlengerkabler i forskjellige lengder, kabel splittere, PIR sensorer og dimmere. 
Hvor lang er deres forlengerkabel til trappebelysning LED?
Vår lengste forlengerkabel er 300cm lang, men vi har også 30cm, 50cm og 100cm.