V-Tac 150W LED lampe til bensinstasjoner
Samsung LED chip, IP66, 230V

Fin LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip.

Hele 120lm/w - nyeste teknologi.

Leverer et fin lys med høj spredning.

Dimensjoner: 380x380x69,5 cm.V-Tac 150W LED lampe til bensinstasjoner er en kraftig og pålitelig lyskilde som gir en effekt på hele 150W. For å bruke lampen må den kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 18000 lumen og en høy lysspredning på 110 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lys og er ideell for bensinstasjoner som trenger godt lys for å gi kundene trygghet og sikkerhet.


Lyskvaliteten på denne lampen er også svært høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en god opplevelse for både kunder og ansatte.


Med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, kan du være trygg på at denne lampen vil være en pålitelig og holdbar lyskilde i mange år fremover.


Når det gjelder fargetone på lyset, er denne lampen tilgjengelig i nøytral hvit (4000K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Dimensjonene til lampen er 380 x 70 x 380 mm, og den har en IP66 klassifisering som gjør den vanntett. Men den kan ikke være under vann i lengre tid. Dette gjør lampen egnet for utendørs bruk, selv i våte forhold.


Alt i alt er V-Tac 150W LED lampe til bensinstasjoner en kraftig, pålitelig og holdbar lyskilde som gir en jevn fordeling av lys med høy lyskvalitet og nøytral fargetone. Med sin vanntette design og produsentgaranti, er denne lampen et utmerket valg for bensinstasjoner som ønsker å gi trygghet og sikkerhet til sine kunder og ansatte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

4 607,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke18000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde70 mm.
Bredde380 mm.
Dybde380 mm.
MaterialeAluminium+PMMA