Filter

Pris
7 kr 2148 kr
Kulør
more... less
Filter

LED lysrør & armatur

LED lysrør & armatur
Velg kategori nedenfor:
  • LED lysrør

    Pris garanti led lyskilder

    Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

    Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

    Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

    LED Lysrør

    Når du kjøper hos oss, uansett om det er LED lysrør eller noe annet det er snakk om, så vil vi først og fremst gi deg det største utvalget mulig. Vi alle har søkt etter noe som vi har trengt hjemme, som vi ikke har kunnet finne, eller som det har vært svært få alternativ av. Det problemet vil du ikke ha hos Ledlyskilder, uansett hva du vil, og spesielt når det kommer til LED lysrør.

    LED lysrør er noe som er populært i flere forskjellige tilfeller, så det er jo bare fornuftig og logisk å ha et så stort utvalg av det som mulig i sortimentet vårt. Som du ser så har vi blant annet T8 LED lysrør og T5 lysrør, og det handler i stor grad om å holde seg oppdatert på hva som foregår, og hvordan industrien utvikler seg. Det er noe vi har som mål å gjøre, derfor tilbyr vi også prismatch. Det innebærer at om du finner samme produktet i en annen butikk til en lavere pris så matcher vi den prisen. Ikke at vi tror det skjer, for vi har blant det beste utvalget i bransjen, i tillegg til svært gode priser.

    Kjøp billig og god LED

    LED er noe som de aller fleste bruker i dag, og det er det en god grunn til. For det er rett og slett det som fungerer best, samt at det er svært energisparende å bruke, spesielt i sammenligning med noen eldre teknologier som folk fortsatt bruker. Og spesielt lysstoffrør led har blitt veldig populært de seneste årene, da det både ser fint ut, men har også en veldig god og enkel funksjon.

    Når du kjøper lysrør som for eksempel lysrør T5 så vet du at det er både energibesparende, som nevnt ovenfor, men at det også er godt for miljøet. For det lavere forbruket har faktisk større effekt enn bare på din lommebok, så om det er noe man kan gjøre, hvorfor ikke? Og det er jo billig uansett om man tenker på selve prisene på LED lysrør som vi selger, eller altså selve forbruket som vi også har snakket om.

    Et stort sortiment

    Når man vil kjøpe noe som dette vil man jo da ha så mange valg som mulig. Det gjør det enklere å velge riktig, samtidig som man ender opp med å bli fornøyd med valget. T5 lysrør er for eksempel noe av det mest populære vi har, men det er langt i fra begrenset til bare det. Vi har også 2G11 lysrør og 2G10 lysrør. Vi har også 2D LED Lysrør, som gir en veldig fin stemning når du bruker dem, så du er langt i fra begrenset, og vi forsøker hele tiden å holde sortimentet oppdatert på det seneste som kommer ut.

    Bare ta en titt på underkategoriene når det kommer til LED lysrør. Vi har:

    •          LED lysrørarmatur
    •          T8 Led lysrør
    •          T8 LED lysrør dimbar
    •          T8 LED lysrør m/sensor
    •          T5 LED lysrør
    •          T5 LED lysrør dimbar
    •          2G11 LED lysrør
    •          2D kompakt lysrør
    •          2G10 LED lysrør

    Bare på dette så ser du at vi har et godt og stort utvalg, fordi når du går inn på de individuelle kategoriene finnes det flere produkter og modeller som du kan kjøpe. Du vil ikke behøve å besøke en annen butikk for å kjøpe LED lysrør, uansett om det er T5 lysrør eller T8 lysrør!

    Vær nøye på det du kjøper

    Når du kjøper er det dog greit å være oppmerksom på visse ting. Først og fremst må jo det LED lysstoffrøret som du kjøper passe inn i selve armaturet. Men du kan også kjøpe armaturet hos oss om du vil det. Men om det er noe du har kontroll på, så bør du også være obs på hvilken lysstyrke lysrøret har. Det kan være viktig å ha et sterkere lys om du for eksempel vil ha lysrøret i garasjen, men kanskje litt svakere om skal være på kjøkkenet. Eller svakere er muligens ikke riktig ord, litt varmere kan stemme bedre.

    Slik informasjon får du om du lese opplysningene om de individuelle modellene når du går inn på dem. Der får du ikke bare det, men også informasjon som for eksempel spredning av lyset. Hvor stor vinkel det har kan være relevant informasjon for deg, men det er viktig å huske at slike ting påvirkes også om du har møbler eller andre ting i nærheten. Det kan hindre spredningen, naturlig nok.

    Til slutt kan du også lese om all informasjon gjeldende forbruket, og hva du kan forvente av de individuelle lysstoffrørene i LED. Det er mye å tenke på når man kjøper LED lysrør, så det er greit at du har mye å velge mellom, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss, og kjøpe noe du kanskje ikke er fornøyd med. Det problemet vil du ikke ha hos oss!

    Få hjelp, og alt du trenger!

    Når du skal kjøpe slike ting kan det knyttes stor usikkerhet til det, spesielt om du er litt uerfaren, og er redd for å gjøre feil. Det er ikke så farlig uansett, da du har 21 dagers full returrett, som innebærer at du kan sende tilbake produktet innen 21 dager og få pengene tilbake uten problemer. Men det er jo noe man helst vil unngå, fordi man vil kjøpe riktig med en gang.

    Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt om du er usikker på hvilket LED lysrør du bør kjøpe, og som passer best for deg. Trenger du i tillegg armatur kan det hende du har enda flere spørsmål, så du er mer enn velkommen til å stille dem til oss, så har vi et team stående klart for å hjelpe deg. Vi er eksperter i bransjen, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til LED lysstoffrør og individuelle modeller som for eksempel T8 lysrør.

    Ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi finne en løsning på det du trenger sammen. Det er derfor vi er her, tross alt!

  • Med LED - Lysrør armatur

    Pris garanti led lyskilder

    Innovative armatur med integrert LED til hjem og kontor

    Her på ledlyskilder har vi LED lysrør armatur til alle anledninger. På denne siden vil du få en oversikt over det utvalget vi kan tilby av led lysrør i vanlig armatur. Lysrørarmatur med innebygd LED er et perfekt alternativ hvis du både mangler armatur og LED lysrør. Våre lysstoffrør er perfekte til bruk både på kontoret og i stuen hjemme. Når du kjøper en komplett LED-armatur får du både armatur, innebygget LED-lys og skjøteledninger. Ønsker du derimot et armatur uten LED integrert, har vi selvfølgelig det også

    Våre LED armatur gir fra seg et behagelig og pent lys. Når du skal velge et LED-lysrør, må du først og fremst finne ut hvilken kulør som vil passe best til området du ønsker å belyse. Våre LED lys kommer med tre forskjellige kulør, som er varmt, nøytralt og kaldt. Den varme fargen egner seg godt til et sted hvor du ønsker en behagelig atmosfære med et snev av hjemmekoselig hygge. Det nøytrale gir et godt og naturlig arbeidslys. Den kaldhvite fargen har et blåaktig skjær, og den er spesielt egnet til for eksempel maleboder, akvarier og spesialdekorasjoner.

    Hva er fordelene med LED-belysning? 

    Her på ledlyskilder er vi naturlig nok over gjennomsnittlig begeistret for LED belysning, og det er det mange grunner til. En av fordelene med LED-lys er at det er svært energieffektivt sammenlignet med en tradisjonell halogenpære. Det er dermed både et økonomisk og mer miljøvennlig alternativ.  LED-lys har samtidig lang levetid, noe som gjør lyset rimelig i drift. I tillegg er LED-lys smart fordi du kan få det i flere forskjellige lysstyrker. Dette gjør at du alltid vil kunne finne en lysstyrke som passer behovet du har. En annen fordel med LED er at man med LED-lister får en jevn lysfordeling, noe som gir en helt annen følelse i rommet enn om det ble opplyst med taklamper.

    Effektiv belysning med PIR sensor

    LED belysning har en lang holdbarhet, og vår armatur med LED har en drift på opp til 30 000 timer. Ved å kjøpe et armatur med PIR sensor, kan du sikre at lyset ditt vil vare enda lenger. Den innebygde PIR sensoren vil sørge for lys når det er nødvendig, og egner seg derfor perfekt på steder som inngangspartiet til hjemmet ditt. PIR sensoren er aktiv når det er under 70 LUX i området og tenner lyset ved bevegelse innenfor 6-8 meters avstand. Dermed slipper du å lete etter lysbryteren i mørket, samtidig som du sparer både penger og energi.

    Velg et LED armatur

    Når det gjelder å velge riktig LED-armatur for hjemmet ditt, er det så mange alternativer tilgjengelig. Det er viktig å vurdere størrelsen og typen armatur som best passer dine behov og plassen du ønsker å lyse opp. Du bør også vurdere hvilken belysningsstil du foretrekker, enten det er et mer moderne utseende eller noe mer tradisjonelt. I tillegg kommer LED-armaturer i forskjellige wattstyrker, så du bør tenke på hvor sterkt eller dempet lyset skal være avhengig av dine spesifikke behov. Til slutt, sørg for å velge en LED-armatur som er energieffektiv og gir langsiktige besparelser på energikostnadene. Med disse tipsene i tankene kan du enkelt finne en LED-armatur som dekker alle dine belysningsbehov.
    armatur

    Moderne LED lysrørsarmaturer til garasje

     LED-lysrørarmaturer er flotte for garasjer. De gir en effektiv og effektiv måte å lyse opp en garasje, noe som gir bedre synlighet og mer brukbar plass. LED-armaturer gir betydelige fordeler i forhold til tradisjonell fluorescerende belysning: de er lysere, mer energieffektive og varer lenger enn tradisjonelle lys. I tillegg krever de mindre vedlikehold siden de ikke trenger å skiftes ut så ofte. Med LED-belysning i garasjen din kan du nyte fordelene med forbedret sikkerhet og økt produktivitet samtidig som du sparer penger på energikostnader. Videre er LED-armaturer tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og stiler, slik at du kan finne en som passer best til dine behov og passer inn i den generelle utformingen av garasjen din. Å investere i LED-belysning er en fin måte å sikre et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø i garasjen din samtidig som du reduserer karbonavtrykket.

    Energibesparende LED armaturer for hjemmet

    design LED-belysning for industrilokaler er en energibesparende løsning som kan gi betydelige kostnadsbesparelser og miljøgevinster. LED-lysarmaturer er designet for å vare mye lenger enn tradisjonelle lyspærer, noe som resulterer i færre utskiftninger og reduserte vedlikeholdskostnader. LED-armaturer bruker dessuten betydelig mindre energi enn tradisjonelle belysningskilder, og reduserer dermed strømregningen og karbonutslippene. I tillegg gir LED-belysning forbedret synlighet og klarhet på grunn av sin høyere fargegjengivelsesindeks (CRI). Dette gjør den til et godt valg for både industrilokaler og hjemmet. Med et stadig voksende utvalg av stiler tilgjengelig, er det garantert noe som passer for enhver setting. Enten du leter etter et elegant moderne utseende eller foretrekker en varm vintage-følelse, kan LED-armaturer gi et energibesparende preg til enhver plass.

    Kjøkkenet ditt får nytt liv med avanserte LED-armaturer og praktiske tilbehør

    Kjøkkenet mitt har blitt fullstendig transformert med tillegg av avansert LED-armaturer og praktisk tilbehør. De nye lysene er lyse og moderne, og lyser opp hvert hjørne av rommet. Jeg elsker hvordan de hvite lysene får alt til å se så friskt og skarpt ut. Tilbehøret er også utrolig nyttig, fra det uttrekkbare spiskammeret til de innebygde krydderhyllene. Alt er innen rekkevidde, noe som gjør det mye enklere å tilberede måltider. Ikke bare er kjøkkenet mitt vakkert og funksjonelt, men det er også energieffektivt takket være LED-lysene. Jeg er begeistret for mitt oppdaterte kjøkken og gleder meg til å vise det frem til venner og familie!

    {opfaqblock:348}

  • Uten LED - Lysrør armatur

    Pris garanti led lyskilder

    Energieffektiv belysningen med lysrør til både ute- og innendørsbruk

    LED armatur er det perfekte alternativet for deg som ønsker en moderne belysning, og vårt store sortiment inkluderer armatur for både inne- og utendørsbruk. Med våre produkter kan du enkelt lyse opp kjøkkenet, garasjen, vaskerommet, verkstedet og andre rom med energibesparende belysning til en rimelig pris.

    Modellene på denne siden kommer uten lysrør, så LED-rør må kjøpes separat. Dette sikrer deg fleksibilitet, ettersom det gir deg muligheten til å velge selv blant vårt store sortiment av lysrør. Om du ønsker en armatur hvor LED-lyskilden er innebygd, ta en titt på vårt gode utvalg av rimelige og kvalitetsrike Lysrør Armatur Med LED.

    Hva er en armatur?

    Armatur er apparater som distribuerer, filtrerer eller forvandler lyset som overføres fra en eller flere lamper, og inkluderer alle delene som er nødvendige for å beskytte lampene. En LED armatur kan kobles til strømnettet med en driver, og kommer med en kjøleribbe som avleder varmen fra diodene. Våre armaturer kommer i enten aluminium eller polykarbonat, og hvilke som passer best for deg avhenger av området du ønsker å belyse. 

    Produksjonsbeskrivelsen til hvert produkt vil hjelpe deg på veien til å finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk, og vår kundeservice hjelper deg med glede om du skulle ha noen spørsmål på veien. Vi har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring innen belysning, så ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp - vil hjelper deg gjerne.

    Finn det perfekte armatur til ditt bruksområde

    Vi har et bredt utvalg av lysrør armaturer, slik at du enkelt skal kunne finne det perfekte alternativet for deg. Våre ulike modeller kommer med forskjellige muligheter, så her avhenger det av hva du ønsker fra lyskilden din. Noen er designet for å være robuste og tåle utendørsbruk, slik at du skal kunne bruke det utendørs eller på et verksted hvor det kan bli fuktig. Disse har klassifiseringen IP65, som betyr at de motstår både regn og vannsprut. Andre modeller setter estetikk høyest, og vil dermed bidra til å gjøre hjemmet ditt moderne og stilfullt, samtidig som de bidrar med energibesparende belysning av høyeste kvalitet.

    Vår V-Tac åpen T8 LED armatur er f.eks. ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Denne er laget av Aluminium, og er kompatibel med alle LED-lysrør i størrelsen 120cm. Om du trenger en modell som tåler vann til hage, verksted eller andre uteområder, er vår Vento T8 LED armatur et perfekt alternativ.

    {opfaqblock:113}

  • EX armatur

    Ex Armaturer for LED belysning i utsatte miljøer!

    Her på Lyskilder.no finner du noen armaturer beregnet for spesifikke industrielle miljøer der eksplosjoner og brann er en større risiko. Mange industrimiljøer er ganske særegne, og noen miljøer er mer utsatte for eksplosjon enn andre. I slike områder er det utrolig viktig å velge tilpasset belysningsarmatur, slik at det ikke oppstår ulykker. EX LED armaturene vi fører er ideelle til blant annet male-haller, samt produksjonshaller som er maritime og offshore med en virksomhet som involverer bruk eller oppbevaring av olje, gass eller kjemikalier.
    Til eksplosjon-utsatte områder er valg av armaturer et valg som må tas nøye, for riktig belysning er avgjørende for både helsen og sikkerheten til alle som oppholder seg i området. Produktene vi leverer er i tråd med retningslinjene som finnes. Vi selger sertifiserte og kvalitetssikre LED belysningsløsninger som er beregnet for bruk i eksplosjons-utsatte områder. Dette betyr at produktene vi fører er trygge og testede, derav ATEX merkingen. ATEX betyr at armaturet har vært testet nøye, og oppfyller kravene som er satt av EU i direktivene som omhandler eksplosjonsbeskyttet utstyr. Med belysning fra oss kan du altså være sikker på at de ansatte er trygge i eksplosjons-utsatte miljøer.

    Enkel montering med sterke lysegenskaper 

    Armaturene på denne siden er av høy kvalitet, og er laget for å være holdbare i lang tid i tøffe miljøer. På for eksempel skip og oljeplattformer er det aktivitet til enhver tid, og belysningen bør derfor være ekstra god for at presisjonsarbeid kan bli opprettholdt hele døgnet rundt. Vår danske leverandører LEDlife er eksperter på LED til industri, og har et stort utvalg av produkter som er spesialiserte for maritimt og offshore bruk - du kan finne noen av deres LED lysrør her.
    Med sine 7200 lumen vil LED lyskilden 120cm eksplosjonssikkert armatur 60W være et knallgodt valg til de fleste industribygg. Disse armaturene kan festes direkte til takplaten, eller henges opp med kjetting og karabinkroker. Fargetonen på produktet kommer som enten kald eller nøytral. De kalde tonene gir et blåaktig lys, mens den nøytrale kuløren vil bidra til å skape det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. 

    Langvarig løsning med lettvint vedlikehold 

    Alle LED lysrør som egner seg for offshorebruk har en beregnet levetid på opptil 50.000 lystimer, noe som resulterer i mindre vedlikehold. På toppen av dette er lampene klassifiserte med IP66 merkingen, det tilsier at armaturene er vannbestandige, men de kan derimot ikke taes i bruk under vann. 
    Konsulter gjerne våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice om det skulle være noe du ønsker å vite mer om før du gjør et innkjøp.
    {opfaqblock:230}

LED lysrør & armatur

212 produkter
  • LEDlife 2G10-SMART21 HF
    Direkte erstatning, LED lysstofrør, 18W, 21,7cm, 2G10
    502,00 kr
    • 1800lm Lysstyrke
    • 36W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 180° Spredning

    Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har utfordringer med det lave LED forbruket - vi anbefaler å teste før innkjøp til større prosjekter.Cirka samme lysstyrke som lysstoffrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Fint 2G10 lysstofrør.Til direkte montering uten ombygging.Noen ballaster har...

    På lager.
  • 28W LED innsats med linser, flicker free
    Ø23 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
    346,00 kr
    v. 10+  311,40 kr
    • 2900lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 28W Forbruk
    • 120° Spredning

    LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

    På lager.
  • Restsalg: LEDlife T8-SENS150
    10-100%, 22W LED rør med PIR sensor, 150 cm
    741,95 kr 781,00 kr -5%
    • 2400lm Lysstyrke
    • 58W Erstatt
    • 22W Forbruk
    • 180° Spredning

    LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

    Redusert pris!
    På lager.
  • 100 cm kabel til vanlig stikkontakt
    Med bryter og støpsel, passer til V-Tac kompakt armaturer
    69,00 kr

      100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i vanlig kontakt. Slå på / av bryteren. 100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Med støpsel for tilkobling i...

      På lager.
    • LED starter
      9,00 kr

        LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger. LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger.

        På lager.
      • Restsalg: LEDlife T5-DIRECT145 HF
        Erstatter 35W HE rør, 24W LED rør, 144,9 cm
        365,40 kr 609,00 kr -40%
        • 3720lm Lysstyrke
        • 35W Erstatt
        • 24W Forbruk
        • 180° Spredning

        24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

        Redusert pris!
        På lager.
      • LEDlife 9W LED kompaktrør
        2D fatning, GR8q 2pin
        370,00 kr
        • 1050lm Lysstyrke
        • 16W Erstatt
        • 9W Forbruk
        • 160° Spredning

        2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 9W og 840 lumens. 2 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

        På lager.
      • G13 fatning
        Til T8 rør
        22,00 kr
        v. 10+  19,80 kr

          Løs stikkontakt for T8 lysrør.Prisen er for ett stykke. Løs stikkontakt for T8 lysrør.Prisen er for ett stykke.

          På lager.
        • G5 fatning
          Til T5 rør
          19,00 kr
          v. 10+  17,10 kr

            Løs stikkontakt for T5 lysrør.Prisen er per stykk. Løs stikkontakt for T5 lysrør.Prisen er per stykk.

            På lager.
          • V-Tac åpen T8 LED armatur
            Til 2x 150 cm LED rør, IP20 innendørs
            275,00 kr

              Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

              På lager.
            • V-Tac åpen T8 LED armatur
              Til 1x 150 cm, IP20 innendørs
              219,00 kr

                Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

                På lager.
              • V-Tac åpen T8 LED armatur
                Til 2x 60 cm LED rør, IP20 innendørs
                131,00 kr

                  Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt,...

                  På lager.
                • LEDlife 2G10-PRO23
                  LED lysstofrør, 18W, 23cm, 2G10, 155lm/w
                  423,00 kr
                  • 2800lm Lysstyrke
                  • 36W Erstatt
                  • 18W Forbruk
                  • 180° Spredning

                  Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Ca.samme lysstyrke som lysstoffrør på samme lengde. Aluprofil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, der samtidigt ikke blender. Dimensjoner: Lengde: 23 cm Bredde: 9 cm. Høyde: 2,3 cm. Fint 2G10 lysstofrør.Røret må forsynes av 230V direkte på de...

                  På lager.
                • 100 cm kabel til takuttak
                  Passer til V-Tac kompakt armaturer
                  26,00 kr

                    100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Kabelen har kun støpsel i den ene enden til armaturet, så den andre kan kobles direkte til takuttak.Merk: Passer kun til V-Tac kompakt armaturer. 100 cm kabel til V-Tac kompakt armaturer. Kabelen har kun støpsel i den ene enden...

                    På lager.
                  • V-Tac åpen T8 LED armatur
                    Til 2x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
                    180,00 kr

                      Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt...

                      På lager.
                    • Restsalg: LEDlife 2G11-STAND31
                      LED rør, 15W, 31 cm, 2G11
                      171,60 kr 264,00 kr -35%
                      • 1650lm Lysstyrke
                      • 24W Erstatt
                      • 15W Forbruk
                      • 120° Spredning

                      Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.  

                      Redusert pris!
                      På lager.
                    • LEDlife T5-DIRECT55 HF
                      Erstatter 14W HE rør, 9W LED rør, 54,9 cm
                      278,00 kr
                      • 1300lm Lysstyrke
                      • 14W Erstatt
                      • 9W Forbruk
                      • 160° Spredning

                      9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 14W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO. 9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                      Utsolgt
                    • V-Tac 18W LED rør
                      Til presentasjon av brød, 120 cm
                      271,00 kr
                      • 1530lm Lysstyrke
                      • 36W Erstatt
                      • 18W Forbruk
                      • 160 ° Spredning

                      LED lysrør, som er montert direkte i armaturen og fungerer som erstatning for en vanlig lysrør.Erstatter en standard 36W lysrør og gir i de fleste tilfeller opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende røret.Den har en god spredning på 160 grader. LED lysrør, som er montert direkte i armaturen og fungerer som erstatning for en vanlig...

                      På lager.
                    • 18W LED sirkelrør
                      Ø30 cm, 230V
                      755,00 kr
                      • 1600lm Lysstyrke
                      • 35W Erstatt
                      • 18W Forbruk
                      • 120° Spredning

                      Sirkel LED rør. Forbruk på 18W og 1600 lumens. Diameter: 30cm. Varm hvit. 1-10V utgave er med ekstern driver. Sirkel LED rør. Forbruk på 18W og 1600 lumens. Diameter: 30cm....

                      På lager.
                    • LEDlife 12W LED kompaktrør
                      2D fatning, GR8q 2pin
                      375,00 kr
                      • 1450lm Lysstyrke
                      • 26W Erstatt
                      • 12W Forbruk
                      • 160° Spredning

                      2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 12W og 1200 lumens. 2 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

                      På lager.
                    • LEDlife 12W LED kompaktrør
                      2D fatning, GR10q 4pin
                      420,00 kr
                      • 1200lm Lysstyrke
                      • 26W Erstatt
                      • 12W Forbruk
                      • 160° Spredning

                      2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 12W og 1200 lumens. 4 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

                      På lager.
                    • Kabelinnføring til IP65 armatur
                      Med gummiring og strekkavlaster, 16mm
                      24,00 kr

                        Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm. Kabelinnføring til IP65 armatur. Med gummiring og avlastning, 16mm.

                        På lager.
                      • LEDlife T8-Pro150 RA90
                        25W LED rør, 150 cm
                        580,00 kr
                        • 3375lm Lysstyrke
                        • 58W Erstatt
                        • 25W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife T5-ULTRA55 EXT
                        Ekstern driver, 10W LED rør, 54,9 cm
                        301,00 kr
                        • 1600lm Lysstyrke
                        • 24W Erstatt
                        • 10W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                        På lager.
                      • LEDlife T5-ULTRA115 EXT
                        Ekstern driver, 19W LED rør, 114,9 cm
                        337,00 kr
                        • 3040lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 19W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                        På lager.
                      • LEDlife T5-ULTRA145 EXT
                        Ekstern driver, 23W LED rør, 144,9 cm
                        534,00 kr
                        • 3100lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 23W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                        På lager.
                      • Restsalg: LEDlife 2G11-PRO41
                        LED rør, 20W, Erstat 36W/40W, 41 cm, 2G11
                        317,80 kr 454,00 kr -30%
                        • 2700lm Lysstyrke
                        • 41W Erstatt
                        • 20W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i...

                        Redusert pris!
                        På lager.
                      • LEDlife T5-PRO55 EXT
                        Ekstern driver, 9W LED rør, 54,9 cm
                        262,00 kr
                        • 1200lm Lysstyrke
                        • 24W Erstatt
                        • 9W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Driverens dimensjoner: H:20mm, B: 24mm, L:160mm Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                        På lager.
                      • LEDlife T5-ULTRA85 EXT
                        Ekstern driver, 13W LED rør, 84,9 cm
                        371,00 kr
                        • 2080lm Lysstyrke
                        • 39W Erstatt
                        • 13W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-Pro105
                        17W LED rør, 105 cm
                        584,00 kr
                        • 2300lm Lysstyrke
                        • 38W Erstatt
                        • 17W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2300 lumen og et forbruk på 17W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife 9W LED kompaktrør
                        2D fatning, GR10q 4pin
                        332,00 kr
                        • 840lm Lysstyrke
                        • 16W Erstatt
                        • 9W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 9W og 840 lumens. 4 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

                        Tilgjengelig: 2024-05-28
                      • LEDlife 18W LED kompaktrør
                        2D fatning, GR10q 4pin
                        441,00 kr
                        • 1410lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 18W Forbruk
                        • 160° Spredning

                        2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe. Forbruk på 18W og 1410 lumens. 4 pins.​ 2D-kompaktrør til...

                        Tilgjengelig: 2024-05-28
                      • LEDlife T8-Pro45
                        7.5W LED rør, 45 cm
                        280,00 kr
                        • 800lm Lysstyrke
                        • 15W Erstatt
                        • 7,5W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 950 lumen og et forbruk på 7W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-Pro60
                        9,5W LED rør, 60 cm
                        260,00 kr
                        • 1215lm Lysstyrke
                        • 18W Erstatt
                        • 9,5W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1215 lumen og et forbruk på 9,5W (127lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-Pro90
                        14W LED rør, 90 cm
                        296,00 kr
                        • 1880lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 14W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1890 lumen og et forbruk på 14W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-Pro150
                        25W LED rør, 150 cm
                        455,00 kr
                        • 3200lm Lysstyrke
                        • 58W Erstatt
                        • 25W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3375 lumen og et forbruk på 25W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                        På lager.
                      • LEDlife T5PRO85
                        Til ombygging, 14W LED rør, 84,9 cm
                        386,00 kr
                        • 1890lm Lysstyrke
                        • 39W Erstatt
                        • 14W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert)Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1890 lumen (lysstyrke).14W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

                        På lager.
                      • LEDlife T5PRO115
                        Til ombygging, 18W LED rør, 114,9 cm
                        445,00 kr
                        • 2430lm Lysstyrke
                        • 54W Erstatt
                        • 18W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2430 lumen (lysstyrke).18W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

                        På lager.
                      • LEDlife T5PRO145
                        Til ombygging, 22W LED rør, 144,9 cm
                        563,00 kr
                        • 2970lm Lysstyrke
                        • 54W Erstatt
                        • 22W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).2970 lumen (lysstyrke).22W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

                        På lager.
                      • LEDlife T5PRO55
                        Til ombygging, 9W LED rør, 54,9 cm
                        325,00 kr
                        • 1200lm Lysstyrke
                        • 24W Erstatt
                        • 9W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20% ekstra kraft. (guide inkludert).Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).1200 lumen (lysstyrke).9W.Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv.Velg mellom: Varmhvit, Nøytral hvit,... 4. generasjon.Eksisterende spole kobles fra for å gi røret direkte 230v - sparer 20%...

                        På lager.
                      • Restsalg: LEDlife T5-PRO115
                        Dimbar, 18W LED rør, 114,9 cm
                        373,20 kr 622,00 kr -40%
                        • 1890lm Lysstyrke
                        • 54W Erstatt
                        • 18W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere, i bredden, enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

                        Redusert pris!
                        På lager.
                      • Restsalg: LEDlife 2G11-STAND54
                        LED rør, 22W, 54 cm, 2G11
                        247,00 kr 380,00 kr -35%
                        • 2400lm Lysstyrke
                        • 55W Erstatt
                        • 22W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

                        Redusert pris!
                        På lager.
                      • Restsalg: LEDlife T5-PRO145
                        Dimbar, 18W LED rør, 144,9 cm
                        430,20 kr 717,00 kr -40%
                        • 1890lm Lysstyrke
                        • 54W Erstatt
                        • 18W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte vanlige T5 lysrør.Legg merke til omtrent 1 cm tykkere enn tradisjonelle T5 lysrør (½ cm på hver side).Lysdioder av høyeste kvalitet - disse rørene er perfekte på kontorer, skoler, produksjon osv. 4. generasjon.Øyeblikkelig passform - Monteres direkte i armaturen for å erstatte...

                        Redusert pris!
                        På lager.
                      • LEDlife T5-115 EXT
                        Dimbar, 12W LED rør, 114,9 cm
                        412,00 kr
                        • 1350lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 12W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-PRO45
                        Triac dimbar, 7W LED rør, 45 cm
                        318,00 kr
                        • 860lm Lysstyrke
                        • 15W Erstatt
                        • 7W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dette er en bestillingsvare. Vi har et lite antall på lager slik at du kan prøve lysrøret. Ved bestilling av større antall må du forvente ca 3 ukers... Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.Det følger med en...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-PRO90
                        Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm
                        470,00 kr
                        • 1890lm Lysstyrke
                        • 30W Erstatt
                        • 14W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-PRO105
                        Triac dimbar, 17W LED rør, 105 cm
                        420,00 kr
                        • 2200lm Lysstyrke
                        • 38W Erstatt
                        • 16W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-PRO120
                        Triac dimbar, 17W LED rør, 120 cm
                        565,00 kr
                        • 2200lm Lysstyrke
                        • 36W Erstatt
                        • 17W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                        På lager.
                      • LEDlife T8-PRO150
                        Triac dimbar, 20W LED rør, 150 cm
                        654,00 kr
                        • 2400lm Lysstyrke
                        • 58W Erstatt
                        • 20W Forbruk
                        • 180° Spredning

                        Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere. Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                        På lager.
                      • V-Tac åpen T8 LED armatur
                        Til 1x 60 cm LED rør, IP20 innendørs
                        117,00 kr

                          Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.  Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

                          På lager.
                        • V-Tac åpen T8 LED armatur
                          Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
                          144,00 kr

                            Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

                            På lager.
                          • Restsalg: V-Tac T8-VALUE120
                            LED rør, 18W, 120 cm
                            59,40 kr 99,00 kr -40%
                            • 1600lm Lysstyrke
                            • 36W Erstatt
                            • 18W Forbruk
                            • 160° Spredning

                            LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1600 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                            Redusert pris!
                            På lager.
                          • V-Tac T8-Value90
                            14W LED rør, 90 cm
                            81,00 kr
                            • 1200lm Lysstyrke
                            • 25W Erstatt
                            • 14W Forbruk
                            • 160° Spredning

                            LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 14W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                            Tilgjengelig: 2024-05-17
                          • Restsalg: T5-Ultra145
                            Til ombygging, 28W LED rør, 144,9 cm
                            327,00 kr 545,00 kr -40%
                            • 4480lm Lysstyrke
                            • 28W Forbruk
                            • 180° Spredning

                            Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                            Redusert pris!
                            På lager.
                          • LEDlife T8-PRO60
                            1-10V dimbar, 9W LED rør, 60 cm
                            527,00 kr
                            • 900lm Lysstyrke
                            • 18W Erstatt
                            • 9W Forbruk
                            • 180° Spredning

                            Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en...

                            På lager.
                          • 16W LED innsats med linser, flicker free
                            Ø17 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
                            276,00 kr
                            v. 10+  248,40 kr
                            • 1550lm Lysstyrke
                            • 68W Erstatt
                            • 16W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

                            På lager.
                          • LEDlife LED armatur 40W
                            120 cm, gjennomgangskobling, easy connect, IP65
                            973,00 kr
                            • 5600lm Lysstyrke
                            • 40W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            40W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Lyskilden er innebygd. 40W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i begge ender....

                            På lager.
                          • V-Tac 7W kompakt armatur
                            Samsung LED chips, 60 cm
                            129,00 kr
                            • 630lm Lysstyrke
                            • 7W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til tak-uttak.Tilleggskjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt.Armaturet kan kobles til uttak i taket med medfølgende 20cm kabel ved å klippe en av kontaktene.Kan også enkelt kobles i serie da armaturet har han- og hunkontakter i endene (Max 100W pr. serie).Ved... Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til...

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART115 HF
                            Erstatter 28W HE rør, 20W LED rør, 114,9 cm
                            375,00 kr
                            • 2400lm Lysstyrke
                            • 28W Erstatt
                            • 20W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            20W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 20W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART145 HF
                            Erstatter 35W HE rør, 21W LED rør, 144,9 cm
                            482,00 kr
                            • 2730lm Lysstyrke
                            • 35W Erstatt
                            • 21W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 21W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART55 HF
                            Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm
                            285,00 kr
                            • 1560lm Lysstyrke
                            • 24W Erstatt
                            • 12W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART115 HF
                            Erstatter 54W HO rør, 24W LED rør, 114,9 cm
                            411,00 kr
                            • 3120lm Lysstyrke
                            • 54W Erstatt
                            • 24W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 54W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO.Intelligente ballaster virker ikke med LED rør. Brug i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART145 HF
                            Erstatter 49W HO rør, 24W LED rør, 144,9 cm
                            482,00 kr
                            • 3120lm Lysstyrke
                            • 49W Erstatt
                            • 24W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 49W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                            På lager.
                          • LEDlife T5-SMART145 HF
                            Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm
                            529,00 kr
                            • 3640lm Lysstyrke
                            • 80W Erstatt
                            • 28W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                            På lager.
                          • LEDlife 2G11-SMART54 HF
                            Direkte erstatning, LED rør, 25W, 54cm, 2G11
                            439,00 kr
                            • 2500lm Lysstyrke
                            • 55W Erstatt
                            • 25W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast.. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

                            På lager.
                          • LEDlife 2G11-SMART41 HF
                            Direkte erstatning, LED rør, 18W, 41cm, 2G11
                            353,00 kr
                            • 1800lm Lysstyrke
                            • 36W Erstatt
                            • 18W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret kan monteres direkte uten ombygging av armaturen! Virker med elektronisk ballast. Dimbar med DALI ballast. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

                            På lager.
                          • LEDlife LED armatur 60W
                            150 cm, gjennomgangskobling, easy connect, IP65
                            880,75 kr 1 355,00 kr -35%
                            • 8400lm Lysstyrke
                            • 60W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            60W vanntett LED armatur.  Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Lyskilden er innebygd. 60W vanntett LED armatur.  Armaturet...

                            Redusert pris!
                            Tilgjengelig: 2024-06-21
                          • LEDlife T5-SMART85 HF
                            Erstatter 39W HO rør, 18W LED rør, 84,9 cm
                            352,00 kr
                            • 2340lm Lysstyrke
                            • 39W Erstatt
                            • 18W Forbruk
                            • 140° Spredning

                            18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen. Bemerk dette rør virker bare med 39W HO ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen....

                            På lager.
                          • V-Tac 16W kompakt armatur
                            Samsung LED chips, 120 cm
                            190,00 kr
                            • 1440lm Lysstyrke
                            • 16W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til tak-uttak.Tilleggskjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt.Armaturet kan kobles til uttak i taket med medfølgende 20cm kabel ved å klippe en av kontaktene.Kan også enkelt kobles i serie da armaturet har han- og hunkontakter i endene (Max 100W pr. serie).Ved... Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til...

                            På lager.
                          • V-Tac T8-Performer60 Evo
                            160lm/W, 7W LED rør, 60 cm
                            101,00 kr
                            • 1120lm Lysstyrke
                            • 7W Forbruk
                            • 160° Spredning

                            LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1120 lumen og et forbruk på 7W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                            Utsolgt
                          • V-Tac T8-Performer120 Evo
                            160lm/W, 12W LED rør, 120 cm
                            149,00 kr
                            • 1920lm Lysstyrke
                            • 12W Forbruk
                            • 160° Spredning

                            LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1920 lumen og et forbruk på 12W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                            Tilgjengelig: 2024-05-17
                          • V-Tac T8-Performer150 Evo
                            160lm/W, 15W LED rør, 150 cm
                            203,00 kr
                            • 2400lm Lysstyrke
                            • 15W Forbruk
                            • 160° Spredning

                            LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen og et forbruk på 15W. Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium. Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                            På lager.
                          • V-Tac 30W slim LED armatur
                            120 cm, 155lm/W, 230V
                            389,00 kr
                            • 4650lm Lysstyrke
                            • 30W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Fint 30W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklips og ledning for montering i tak uttak.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender. Videopresentasjon: Fint 30W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

                            På lager.
                          • V-Tac vanntett 24W komplett LED armatur
                            120 cm, 160 lm/W, gjennomgangskobling, IP65, 230V
                            565,00 kr
                            • 3840lm Lysstyrke
                            • 24W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med 160 Lm/W. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 12 armaturer i serie. Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med 160 Lm/W. Armaturet...

                            Utsolgt
                          • V-Tac vanntett 32W komplett LED armatur
                            150 cm, 160 lm/W, gjennomgangskobling, IP65, 230V
                            862,00 kr
                            • 5120lm Lysstyrke
                            • 32W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med hele 160Lm/W.Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Max 9 armaturer i serie. Vanntett komplett LED armatur som er ekstra effektiv med hele 160Lm/W.Armaturet...

                            På lager.
                          • Wire oppheng for armatur
                            1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.
                            112,00 kr

                              Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

                              Sendes innen 1-2 dager
                            • 14W LED innsats med linser, flicker free
                              Ø15,4 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
                              228,00 kr
                              v. 10+  205,20 kr
                              • 1500lm Lysstyrke
                              • 48W Erstatt
                              • 14W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-Pro40
                              9W LED rør, 40 cm
                              276,00 kr
                              • 800lm Lysstyrke
                              • 10W Erstatt
                              • 6W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Det er ikke... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                              På lager.
                            • 9W LED innsats med linser, flicker free
                              Ø12,5 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør
                              120,00 kr
                              v. 10+  108,00 kr
                              • 1000lm Lysstyrke
                              • 32W Erstatt
                              • 9W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må kobles til direkte til 230V. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Høyde ved driver: 25mm.Høyde ved LED: 10mm. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv. Må...

                              Tilgjengelig: 2024-05-28
                            • LEDlife T5-SMART85 HF
                              Erstatter 21W HE rør, 13W LED rør, 84,9 cm
                              330,00 kr
                              • 1690lm Lysstyrke
                              • 21W Erstatt
                              • 13W Forbruk
                              • 140° Spredning

                              13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet. Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster. Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver. 13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

                              På lager.
                            • V-Tac 4W kompakt armatur
                              Samsung LED chips, 30 cm
                              97,00 kr
                              • 360lm Lysstyrke
                              • 4W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til tak-uttak. Tilleggskjøp 1 meter kabel med bryter til vanlig stikkontakt.Armaturet kan kobles til uttak i taket med medfølgende 20cm kabel ved å klippe en av kontaktene.Kan også enkelt kobles i serie da armaturet har han- og hunkontakter i endene (Max 100W pr. serie).Ved... Leveres med 20 cm kabel og monteringsklipsTilleggskjøp 1 meter kabel til...

                              På lager.
                            • 4W LED innsats
                              Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør
                              124,00 kr
                              v. 10+  111,60 kr
                              • 270lm Lysstyrke
                              • 15W Erstatt
                              • 4W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-PRO120
                              1-10V dimbar, 18,5W LED rør, 120 cm
                              617,00 kr
                              • 2500lm Lysstyrke
                              • 36W Erstatt
                              • 18,5W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   ​Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                              På lager.
                            • V-Tac T8-Samsung120
                              Samsung LED chip, 18W LED rør, 120 cm
                              90,00 kr
                              • 1700lm Lysstyrke
                              • 36W Erstatt
                              • 18W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1700 lumen og et forbruk på 18W. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-PRO150
                              1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
                              731,00 kr
                              • 3200lm Lysstyrke
                              • 58W Erstatt
                              • 24W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-PRO29 EXT
                              Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm
                              320,00 kr
                              • 675lm Lysstyrke
                              • 8W Erstatt
                              • 5W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen. Passer i armatur til...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA55 EXT
                              Dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
                              262,00 kr
                              • 1100lm Lysstyrke
                              • 24W Erstatt
                              • 10W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA55 EXT
                              1-10V dimbar, 10W LED rør, 54,9 cm
                              262,00 kr
                              • 1600lm Lysstyrke
                              • 24W Erstatt
                              • 10W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontaktOmtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Føreren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA85 EXT
                              Dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
                              307,00 kr
                              • 2080lm Lysstyrke
                              • 39W Erstatt
                              • 13W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driveren. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA85 EXT
                              1-10V dimbar, 13W LED rør, 84,9cm
                              307,00 kr
                              • 2080lm Lysstyrke
                              • 39W Erstatt
                              • 13W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-kontakt.Omtrent samme lysstyrke som lysrør i samme lengde.Mindre endringer må gjøres på ledningene i armaturen, slik at strøm til stikkontaktene tilføres via den medfølgende driver. Driveren må ha 230V inn og levere strøm direkte til... Med ekstern driver som festes til lampen og kobles direkte til 230V.Passer i armatur...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA115 EXT
                              Dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
                              515,00 kr
                              • 3040lm Lysstyrke
                              • 30W Erstatt
                              • 19W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA115 EXT
                              1-10V dimbar, 19W LED rør, 114,9 cm
                              353,00 kr
                              • 3040lm Lysstyrke
                              • 30W Erstatt
                              • 19W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA145 EXT
                              Dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
                              402,00 kr
                              • 3680lm Lysstyrke
                              • 30W Erstatt
                              • 23W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk.. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

                              På lager.
                            • LEDlife T5-ULTRA115 EXT
                              1-10V dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm
                              402,00 kr
                              • 3680lm Lysstyrke
                              • 30W Erstatt
                              • 23W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk. Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi...

                              På lager.
                            • V-Tac T8-Samsung150
                              Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm
                              129,00 kr
                              • 2000lm Lysstyrke
                              • 58W Erstatt
                              • 22W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2000 lumen og et forbruk på 22W. Erstatter et vanlig 55 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker...

                              Tilgjengelig: 2024-05-17
                            • V-Tac 50W slim LED armatur
                              Samsung LED chip, 150 cm, 230V
                              337,00 kr
                              • 6000lm Lysstyrke
                              • 50W Forbruk
                              • 120° Spredning

                              Fint 50W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med monteringsklips og ledning for montering i tak uttak.Merk at denne ikke har innebygd seriekobling. Om det skal kobles flere armaturer i serie så anbefaler vi i stedet våre vanntette modeller med kabelinnføring i begge ender.Videopresentasjon: Fint 50W LED armatur.Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti.Komplett med...

                              Utsolgt
                            • V-Tac T8-Samsung60
                              Samsung LED chip, 10W LED rør, 60 cm
                              72,00 kr
                              • 850lm Lysstyrke
                              • 18W Erstatt
                              • 10W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 850 lumen og et forbruk på 10W. Erstatter et vanlig 18 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget... LED-lysstoffrør med Samsung Chip, som monteres direkte i armaturen og...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-PRO150 EXT
                              Ekstern driver, 1-10V dimbar, 25W LED rør, 150 cm
                              719,00 kr
                              • 3300lm Lysstyrke
                              • 58W Erstatt
                              • 120° Spredning

                              ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. Ekstern driver. ​ ​Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes med 230V via medfølgende driver. Det...

                              På lager.
                            • V-Tac T8-Samsung150 Pro
                              Samsung LED chip, 24W LED rør, 150 cm
                              126,00 kr
                              • 3000lm Lysstyrke
                              • 58W Erstatt
                              • 22W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturet og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 24W. Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget... LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturet og virker...

                              På lager.
                            • V-Tac T8-Samsung120 Pro
                              Samsung LED chip, 16,5W LED rør, 120 cm
                              90,00 kr
                              • 1850lm Lysstyrke
                              • 36W Erstatt
                              • 16,5W Forbruk
                              • 160° Spredning

                              LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Erstatter et vanlig 36 watt lysstoffrør og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret. Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-Pro33
                              5W LED rør, 33 cm
                              239,00 kr
                              • 675lm Lysstyrke
                              • 10W Erstatt
                              • 5W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 675 lumen og et forbruk på 5W (135lm/w) Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

                              På lager.
                            • LEDlife 2G11-PRO54 360°
                              LED rør, 19W, 54cm, 2G11
                              177,65 kr 323,00 kr -45%
                              • 2610lm Lysstyrke
                              • 56W Erstatt
                              • 19W Forbruk
                              • 360° Spredning

                              Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

                              Redusert pris!
                              På lager.
                            • LEDlife T8-PRO45
                              1-10V dimbar, 7W LED rør, 45 cm
                              472,00 kr
                              • 950lm Lysstyrke
                              • 15W Erstatt
                              • 7W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                              På lager.
                            • LEDlife T8-PRO90
                              1-10V dimbar, 14W LED rør, 90 cm
                              597,00 kr
                              • 1890lm Lysstyrke
                              • 30W Erstatt
                              • 14W Forbruk
                              • 180° Spredning

                              Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.   Dimbar - dimmes via 1-10 dimmer. ​ Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V. Det følger...

                              På lager.
                            Viser 105 - 208 av 212 produkter

                            Pris garanti led lyskilder

                            Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

                            Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

                            Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

                            Lysrørarmatur

                            Det er mye å tenke på når man skal ordne med lys og slike ting. Det er mange betraktninger og betenkninger å gå gjennom før man bestemmer seg for hva man vil gjøre. Så er det jo også greit å finne en god butikk å handle i, som du har gjort her med LEDLyskilder.no. Det er ikke mange av våre rivaliserende butikker som kan måle seg med utvalget vi har av led armatur, og det generelle sortimentet vi har i denne kategorien. Ikke minst når man også tenker på prisene vi har. Før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og hva du skal kjøpe, så ta en nøye titt gjennom sortimentet vårt. Det kan hende du finner noe uventet.

                            Kjøp lysrørarmatur i flere kategorier

                            Som du sikkert allerede vet så er det ikke akkurat mangel på lysrørarmatur, det er veldig mye variasjon og store muligheter i forhold til det man kan kjøpe. Selve armaturen vet du kanskje hvordan skal monteres, men det finnes flere forskjellige varianter. Trenger du for eksempel led armatur til garasje, eller muligens lysrørarmatur til kjøkken? Vi forsøker jo å holde et så stort sortiment for deg som mulig, slik at det blir lettere å finne frem.

                            Vi har også til industri, og med våre led armatur til industri så får du en veldig høy kvalitet, sammen med alle de vanlige fordelene ved å handle hos oss. For øvrig finner du også tilbehør som er viktig for selve monteringen av lysrørarmaturen, så det er mye å sette tennene i når du skal handle hos oss.

                            Rimelige priser med stort utvalg

                            Om du allerede har tatt en titt gjennom sortimentet vårt har du nok sett at det er ganske stort. Noen av kategoriene har vi jo nevnt allerede, men det finnes mye mer, husk at vi også har lysrørarmatur til bad, men det er jo mange i dag som foretrekker downlights. Det kommer litt an på hva du har fra før av, hovedpoenget er uansett det at det er mye å velge mellom.

                            Og det har vi kombinert med nært uslåelige priser, slik at du kan lete i ro og mak, i viten om at prisene våre er de beste på markedet. Avhengig på hva du vil kan du filtrere søket ditt fra lavest til høyest pris, eller motsatt. Du kan også se på hvilke av våre led lysrør armatur er mest populære, men det er jo litt individuelt. Selv om mange andre kunder kjøper armatur led for deres egne prosjekt, behøver ikke det nødvendigvis å bety at du trenger det samme.

                            Som du kanskje har sett så vet du muligens allerede at vi selger armatur både med og uten led. Det har vi gjort for å gi deg flere valgmuligheter og større fleksibilitet i forhold til hva du kan kjøpe. Kanskje har du allerede led-lyset, og behøver bare armaturen? Det er jo ikke rent sjeldent at det er tilfellet, så derfor har du gode kjøpsmuligheter her hos oss.

                            Få den informasjonen du behøver

                            Når du handler hos oss, og når du kjøper ting som LED lys og armatur, så kan det føles som en litt vanskelig prosess. Det er mye å tenke på, og selv om du muligens har erfaring, med det, så er det jo så stort utvalg vi har, at det kan være lett å bli forvirret. Når du for eksempel skal kjøpe lysrørarmatur til kjøkken så vil du jo gjerne kjøpe riktig, og om du skal ha LED inkludert så må lyset passe til kjøkkenet også. Selve monteringen kan være litt vanskelig om du ikke vet så mye om det fra før av.

                            Derfor har vi samlet all informasjon som er mulig om de individuelle produktene vi selger. Når du skal kjøpe armatur til LED så må du nødvendigvis ha så mye info som mulig. Ved å kjøpe hos oss har du akkurat det. Bare gå inn på et tilfeldig produkt, så vil du se at vi har forklaringer og detaljer som dimensjoner, hvor mye strøm LED armaturen krever, og hva slags bruksområde produktet har.

                            Visse av våre lysrørarmaturer tåler for eksempel vann og regn, noe som vil gjøre dem ideelle å kjøpe når du behøver led lysrørarmatur til bad, eller utendørs. På samme måte er det noen av dem som ikke tåler regn, eller visse type forhold, og dermed er det greit å holde dem ute av badet, og kanskje plassere dem som led armatur i garasje eller kjøkken.

                            Slike ting er mye viktigere enn du kanskje tror, og vi skal love deg at selv de med svært mye erfaring i bransjen leser nøye gjennom beskrivelsene og informasjonen før de kjøper. Da vet man at man har kjøpt riktig, samtidig som man også vet hva man kan forvente. Det er altså mye å tenke på, men da vet du i det minste at LEDlyskiler.no har informasjonen du behøver.

                            Vi kan hjelpe deg med det du trenger

                            Noe som er veldig viktig for oss er det å ha fornøyde kunder. Det er derfor vi strekker oss så langt når det kommer til sortimentet vi har, og ikke minst prisene også. Så når du skal kjøpe lysrørarmatur, kanskje lysrørarmatur til kjøkken, vil vi hjelpe deg. Det gjelder ikke bare informasjonen på de individuelle produktene, men også når det kommer til montering og generell veiledning. Om dette er første gang du gjør det, eller din tiende gang, så har du sikkert spørsmål.

                            Derfor kan du rette deg til vår kundetjeneste som står klare til å hjelpe deg, og til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Når du handler hos oss koster frakten kun 49 kroner, du har 21 dagers full returrett, slik at du får testet produktet godt før du bestemmer deg for hva du vil gjøre, og generell en svært god service. Vi har tross alt flere års erfaring i bransjen, så vi vet hva det vil bety å ha fornøyde kunder og hvor viktig det er for oss.

                            Så uansett hva du skal kjøpe, være det seg led armatur til industri, eller noe annet, så er vi her for å hjelpe!