V-Tac 3,6W/m LED stripe
5m, 8mm bred, 60 LED per meter, Farget lys

Pris for 5 meter.
12 volt.
Husk transformator.
Bemerk! 60 LED pr meter.

LED-stripen lyser i valgt farge. (ikke RGB)

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater.

På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim.

Vi anbefaler denne 12v transformator til produktet.

Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.
Introduser V-Tac 3,6W/m LED Stripe - en kraftig og allsidig lysstripe som vil lyse opp ethvert rom eller område med sitt blendende lys. Denne stripe er spesielt designet for å gi en høy lysstyrke på 400 lumen/meter, og den har en bred lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør det perfekt for bruk i både hjem og kontor, og kan også være ideell for butikker eller andre kommersielle områder.


En annen fordel med denne LED stripen er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som fremhever alle farger på en vakker og genuin måte. Så uansett om du bruker denne stripen for å belyse et kunstverk eller et arbeidsområde, vil du være sikker på at fargene vil bli vist på en nøyaktig og tiltalende måte.


En annen nyttig funksjon av V-Tac 3,6W/m LED Stripe er at den kan dimmes. Dette gir deg enda mer kontroll over lyset og lar deg justere lysstyrken etter dine behov. Så enten du vil ha en myk og avslappende atmosfære i stuen, eller om du trenger sterkere lys for å arbeide på et prosjekt, kan du enkelt justere lysstyrken etter behov.


Dimensjonene på denne LED stripen er 8 mm, noe som gjør den slank og enkel å montere på forskjellige overflater. Men det er viktig å merke seg at denne stripen har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Så hvis du planlegger å bruke denne stripen i et fuktig område, bør du vurdere en annen LED stripe som har en høyere IP-rating.


Alt i alt er V-Tac 3,6W/m LED Stripe en utmerket og allsidig lysstripe som vil tilfredsstille dine belysningsbehov på en effektiv og pålitelig måte. Med dens høye lysstyrke, jevne lysspredning og utmerkede lyskvalitet, vil denne LED stripen gi deg en fantastisk belysningsopplevelse som du vil sette pris på i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Gul
  • Rød
  • Blå

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3,6w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde8 mm.