10W/m vanntett LED strip
5m, IP68, 60 LED per meter!

5 meters rull.
900 lumen pr/m
Strippen har ikke selvklebende tape på baksiden, men kan fuges fast med klart silikon eller monteres med montasjeklips. Kan kortes ned for hver 5 cm. 
Mål midt på strippen: 12 x 4 mm.
Mål på endestykkene: 14 x 7 mm.
 
Benytter 12V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg).

Ved lengre stykker skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 15W / meter
Ved 1 meters strip: 10W / meter

Ved 5 meters strip: 6W / meterDen vanntette LED-stripen med 10W/m er et utmerket produkt for å lyssette både innendørs og utendørs områder. Med muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner, kan du skape den perfekte atmosfæren for ethvert rom eller område. Den varme fargetonen gir en avslappende og koselig følelse, perfekt for et soverom eller stue. Den kalde hvite fargetonen gir et kaldere lys, perfekt for lakkeringshaller, akvarier eller andre spesielle dekorative formål. Den ekstra varme hvite fargetonen gir et nostalgisk uttrykk med glødetrådpærer og skaper en ekstra koselig atmosfære.

LED-stripen er vanntett og har en IP68-sertifisering, som betyr at den kan være under vann opp til en meters dybde. Dette gjør den til et utmerket valg for utendørsområder som svømmebassenger eller hageanlegg, hvor den kan tåle rikelig med fuktighet og vannsprut. Den er også et godt valg for baderom, kjøkken eller andre områder som krever en vanntett belysning.

For å bruke LED-stripen, må den kobles til en 12V forsyning. Dette gjør den til et økonomisk valg, da den bruker mindre strøm enn andre belysningsalternativer. I tillegg kan LED-stripen dimmes, noe som gjør det enkelt å justere lysstyrken og skape forskjellige atmosfærer.

Alt i alt gir den vanntette LED-stripen med 10W/m et utmerket alternativ for å lyssette et bredt spekter av områder. Med muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner og dens vanntette egenskaper, er det et økonomisk og allsidig valg for både innendørs og utendørs belysning.

Mer informasjon

479,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald
  • Ekstra varm

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Forbruk og spenning
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe