Halo Design
D.C vegglampe Ø18 lang E27, Opal m, eik-Sort

hd.734153

Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien.
La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene.
DC Opalic-serien er en del av en større familie med vekt på estetisk og skandinavisk design fra det danske lampeselskapet Halo Design.
Med designeren Michael Waltersdorff bak seg, er fokuset på design så vel som funksjonalitet.
Lampeskjermens organiske form og opallignende skjerm gir et minimalistisk, lett uttrykk og optimal belysning på samme tid.
I kombinasjon med svartlakkerte aluminiumsknapper og sortoljet eik, som i tillegg til å gi høy estetikk til rommet, også tilbyr en helt spesiell funksjon – som lar brukeren rotere og justere skjermen med én hånd, komplimenterer og kompletterer designet.
Med det brede utvalget av versjoner i serien er det muligheter for alle rom i hjemmet – enten det er behov for lys i det mørke hjørnet av stuen, ved skrivebordet eller over spisebordet DC Opalic finnes i flere versjoner og størrelser som både pendel, vegg, bord og gulvlampe.



Maks 40W med E27 stor fatning (Lyskilde er ikke inkludert).
Må kobles til 230V forsyning
Dimensjoner: 52 x Ø18 mm.
IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

2 599,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde52 mm.
Diameter18 mm.
MaterialeMetal, Formpresset Akryl