Halo Design
LED Plafond Fancy 18W Ø33, Sølv 3 trinn

hd.719600

Halo Designs LED-tak Fancy er i forkant av design og teknologi.
Taket er designet av Michael Waltersdorff, som med sine mange år innen lys og design har lagt vekt på å skape en enkel lampe som samtidig gir et fint uttrykk.
Lys trenger ikke være kjedelig, derfor valgte Halo Design å fokusere på å skape mest mulig lys samtidig som den funksjonelle delen ble integrert i lampen.
Med sine 1440 lumen er det rikelig mulighet til å skape lys.
Den vakre taklampen gir lys inn i rommet og reflekterer samtidig en dekorativ effekt bakover og gir perfekt og rolig belysning i taket eller veggen - en strålende måte å skape den rette atmosfæren på.
I tillegg er designet laget i en slank form, slik at den tar minst mulig plass, og dermed gir enda flere bruksmuligheter.
Den skinner med 3000 kelvin, som tilsvarer hvitt lys.
Med den integrerte dimmeteknologien kan lampen enkelt dimmes via på/av-bryteren, slik at du slipper å gå ut og investere i dyre dimmere.
Første trykk på bryteren gir 100 % lys, slår du den av og på igjen (innen 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50 %.
Det siste nivået er samme prosedyre, her dimmes lyset ned til 10%.
Med sin diameter på 33 cm er Fancy en perfekt størrelse som vil passe inn i de fleste rom i hjemmet.
Halo Design - vi skaper lys for å få deg til å føle deg hjemme.



LED Plafond Fancy 18W Ø33, Sølv 3 trinn

Data om produktet:

  • Effekt: 18W.
  • Lysstyrke: 1440 lumen.
  • Høy lysspredning på 120 grader for jevn fordeling av lyset.
  • Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85.
  • Dimensjoner: 5.5 x Ø33 mm.
  • IP20 - Ikke vannbestandig.

LED Plafond Fancy 18W Ø33 er et flott og stilrent taklys i sølvfarge som gir et praktisk og estetisk tillegg til ethvert rom. Med en effekt på 18W kan dette taklyset gi tilstrekkelig lysstyrke for de fleste behov. De 1440 lumen sørger for at rommet blir opplyst på en tilfredsstillende måte.

Det spesielle med dette produktet er den høye lysspredningen på 120 grader. Det betyr at lyset spres jevnt rundt i rommet og gir en jevn fordeling av lyset, noe som er perfekt for å oppnå en jevn belysning uten sterke skygger eller mørke områder.

Lyskvaliteten på LED Plafond Fancy 18W Ø33 er også av høy standard. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at dette taklyset gir et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette er spesielt viktig når du ønsker å få frem de sanne fargene i et rom, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.

Når det gjelder dimensjoner, måler dette taklyset 5.5 x Ø33 mm. Det er derfor kompakt og passer godt inn i mindre rom eller som en del av en større belysningsløsning. Det er viktig å merke seg at dette produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett. Det bør derfor ikke brukes i fuktige områder som bad eller utendørsområder uten beskyttelse.

Samlet sett er LED Plafond Fancy 18W Ø33 et pålitelig og estetisk tiltalende taklys som kan brukes i mange forskjellige rom. Med god lysstyrke, høy lysspredning og høy lyskvalitet oppfyller dette produktet de fleste belysningsbehov. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er egnet for fuktige områder.

+

Mer informasjon

519,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1440 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde5.5 mm.
Diameter33 mm.
MaterialePlast, Metal