Halo Design
Vegas gulvlampe LED 7W 1L sort

hd.716005

Vegas gulvlampen designet av Michael Waltersdorff er det perfekte valget for å skape akkurat den rette atmosfæren i hjemmet ditt.
Den integrerte LED-en og dimmeren gir et fantastisk vakkert lys, og den maksimale lysstyrken på 7 watt gjør det mulig å skru ned lyset til akkurat den belysningen du ønsker.
Med sin maksimale høyde på 140 cm gir den et pent og elegant utseende.
Tilgjengelig i flere farger og modeller, slik at du kan finne den perfekte lampen til hjemmet ditt.
Med Vegas gulvlampen er du sikker på å skape et luksuriøst og stilig miljø.



Produktbeskrivelse:

Denne Halo Design Vegas gulvlampen er et moderne og stilrent tilskudd til ditt hjem eller kontor. Med sin slanke og elegante design vil den passe perfekt inn i enhver innredningsstil.

Gulvlampen har en imponerende effekt på 7W, og produserer en lysstyrke på 560 lumen. Dette gir en høy lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet.

Det som gjør denne lampen spesiell er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres er svært naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov og vil skape en behagelig atmosfære uansett hvor den brukes.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du være sikker på at denne lampen vil ha en lang og pålitelig levetid. Den har en forventet levetid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Dette kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer at du får glede av denne lampen lenge.

Gulvlampen har dimensjoner på 140 x Ø10 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og ikke bør brukes i fuktige områder.

Med Halo Design Vegas gulvlampe får du et kvalitetsprodukt som gir deg et vakkert og naturlig lys, langsiktig pålitelighet og en moderne design som vil løfte ethvert rom.

Mer informasjon

2 099,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret stål med chrom