Halo Design
Vegas gulvlampe LED 7W 1L sort

hd.716005

Vegas gulvlampen designet av Michael Waltersdorff er det perfekte valget for å skape akkurat den rette atmosfæren i hjemmet ditt.
Den integrerte LED-en og dimmeren gir et fantastisk vakkert lys, og den maksimale lysstyrken på 7 watt gjør det mulig å skru ned lyset til akkurat den belysningen du ønsker.
Med sin maksimale høyde på 140 cm gir den et pent og elegant utseende.
Tilgjengelig i flere farger og modeller, slik at du kan finne den perfekte lampen til hjemmet ditt.
Med Vegas gulvlampen er du sikker på å skape et luksuriøst og stilig miljø.



Produktdetaljer:

Halo Design, Vegas gulvlampe LED 7W 1L sort

Denne Vegas gulvlampen fra Halo Design er designet med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Med en effekt på 7W, gir den en lysstyrke på 560 lumen og en høy lysspredning på 120 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset og bidrar til å skape en atmosfære med riktig belysning.

En av de viktigste faktorene for belysning er lyskvaliteten. Vegas gulvlampen har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er lesing, arbeid eller generell belysning i rommet.

For å sikre en lang og pålitelig drift, bruker denne lampen LED av høyeste kvalitet. Den har en forventet levetid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. I tillegg har lampen en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, som bidrar til å forlenge produktets levetid enda mer.

Med dimensjoner på 140 x Ø10 mm passer Vegas gulvlampen perfekt inn i ethvert rom. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Du kan derfor trygt bruke den innendørs uten å bekymre deg for vannskader.

Mer informasjon

2 099,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret stål med chrom