Halo Design
Vegas gulvlampe LED 7W 1L B-Stål

hd.716012

Med Vegas gulvlampen designet av Michael Waltersdorff får du ikke bare et vakkert design – du får også fantastisk lys.
Den integrerte LED-en gjør det enkelt å dempe lyset til akkurat den stemningen du ønsker, og den maksimale høyden på 140 cm gjør den til det perfekte valget for alle rom.
Las Vegas er også et godt valg når det kommer til farger og modeller – det er noe for enhver smak.
Så hvis du leter etter en vakker og elegant gulvlampe, er Vegas gulvlampen designet av Michael Waltersdorff det perfekte valget.



Produktbeskrivelse

Effekt: 7W.

Lysstyrke: 560 lumen

Lysspredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85

Driftstid: Opp til 30.000 timer

Dimensjoner: 140 x Ø10 mm

IP-klassifisering: IP20 (ikke vannbestandig)

Halo Design Vegas gulvlampe er en moderne og stilren LED-lampe som gir et jevnt og naturlig lys. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 560 lumen, gir den tilstrekkelig lys for de fleste behov.

En av de største fordelene med denne gulvlampen er dens høye lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset uten noen blinde flekker. Dette gjør den ideell for bruk i stuer, soverom, kontorer og andre områder hvor godt lys er viktig.

Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at fargene dine vil bli vakkert og genuint gjengitt. Dette betyr at du vil oppleve en høy lyskvalitet som gir et naturlig lys uten noen skiftende eller forvrengte farger.

Denne gulvlampen bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og pålitelig drift opptil 30.000 timer. Selv etter langvarig bruk vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrke, takket være den høye kvaliteten på LED-ene. I tillegg til dette bruker lampen en profesjonell og pålitelig driver som sørger for at den fungerer optimalt. Den gode kjølingen bidrar også til å forlenge levetiden til produktet.

Med dimensjonene på 140 x Ø10 mm passer denne gulvlampen perfekt inn i ethvert rom uten å ta opp mye plass. Samtidig sikrer den stilrene designen at den vil være en attraktiv tillegg til ethvert interiør.

Bemerk at dette produktet er IP20-klassifisert, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å unngå bruk i områder med høy luftfuktighet eller fare for vannsprut.

Mer informasjon

2 099,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret stål med chrom