Halo Design
Vegas Gulvlampe 2-armet Dimmer Antik Messing

hd.716029

Vegas doble gulvlampe i sortlakkert metall designet av Michael Waltersdorff er det perfekte valget for de som ønsker moderne design og funksjoner! Med 7 watt LED-lys og dimmer er denne lampen den perfekte måten å skape ønsket atmosfære i ethvert rom.
Denne lampen har en maksimal høyde på 140 cm og finnes i flere farger og modeller, slik at du kan skape personlig og unik belysning i hjemmet ditt.
Invester i Vegas og få et unikt og stilig design samtidig med all nødvendig belysning.



Produktbeskrivelse

Halo Design, Vegas Gulvlampe 2-armet Dimmer Antik Messing er en elegant og stilfull gulvlampe som vil gi et vakkert lys til ethvert rom. Med sin antikmessingfinish tilfører den også en touch av vintage og eleganse i hjemmet ditt.

Data om produktet

  • Effekt: 7W
  • Lysstyrke: 560 lumen
  • Lysspredning: 120 grader
  • RA-verdi: 80-85
  • Driftstid: opp til 30.000 timer
  • Dimensjoner: 140 x Ø10 mm
  • Vannbestandighet: IP20 (ikke vannbestandig)

Lyskilden i Vega gulvlampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som prakfullt viser frem alle farger i rommet. Uansett om du bruker lampen til lesing, dekorasjon eller generell belysning, vil den være tilstrekkelig for de fleste behov.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet har lampen en lang og sikker drift opp til 30.000 timer. Selv etter langvarig bruk vil lysstyrken kun bli minimalt redusert, slik at lampen kan gi deg et jevnt lys over lang tid. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling sikrer også at produktet har en lang levetid.

Vega gulvlampen har dimme-funksjon, slik at du kan justere lysstyrken etter dine preferanser og behov. Dette gjør det mulig å skape riktig atmosfære i rommet, enten det er behagelig og dempet belysning eller sterkt og fokusert lys.

Med dimensjonene 140 x Ø10 mm passer lampen perfekt til å plasseres i en krok eller ved siden av en lenestol eller sofa. Kombinert med sin antikmessingfinish gir den et stilfullt og sofistikert preg til ditt interiør.

Vær oppmerksom på at Vega gulvlampen har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å unngå plassering av lampen i fuktige områder eller utendørs.

Mer informasjon

3 449,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeMetall