Halo Design
FIX LED bordlampe 4W sort

hd.735600

Fix LED-bordlampe fra Halo Design, og designet av Michael Waltersdorff, er en del av den nåværende trenden.
Dels med det integrerte LED-lyset, som kun bruker 4 watt og gir god belysning med sine 280 lumen på 3000 Kelvin.
FIX bordlampen har flexarm, så gir stor frihet i forhold til hvor du ønsker å kaste lyset.
Lampen er malt svart.
LED-lyset er montert i det ellipseformede slanke hodet, som kaster lyset perfekt inn på bordet eller hvor enn du har plassert lampen.
FIX bordlampen er utstyrt med ledning og har den fantastiske muligheten til å fungere som vegglampe også.
Det er en bryter på foten, så det er enkelt og enkelt å aktivere lyset.
FIX finnes i flere varianterHalo Design er et fantastisk produkt som gir deg både effektivitet og kvalitet når det kommer til belysning. Med en effekt på 4W får du en lysstyrke på hele 280 lumen, noe som gjør Halo Design til et av de sterkeste produktene i sin klasse. Med et fokusert lys på 38 grader, kan du være sikker på at lyset blir kontrollert og at det ikke vil blende deg eller dine gjester.

Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil du kunne nyte et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil ikke bli skuffet over resultatet.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan nyte godt av Halo Design i mange år fremover, uten å måtte bekymre deg for at det skal gå i stykker eller at lyset skal reduseres i styrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.

Halo Design har også en dimensjon på 35 x Ø10 mm, noe som gjør det til et kompakt og praktisk produkt som passer inn i de fleste miljøer og rom. IP20-sertifiseringen gjør at produktet ikke er vannbestandig, men det er likevel egnet for de aller fleste innendørsområder.

Alt i alt er Halo Design et fantastisk produkt som vil gi deg enestående belysning og kvalitet i mange år fremover. Med en høy lysstyrke, god kjøling og en lang levetid, kan du være sikker på at dette er et produkt som vil gi deg mye glede og nytte.

Mer informasjon

519,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke280 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde35 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeABS Plast