Halo Design
FIX LED Clip-on lampe 4W sort

hd.735617

Fix LED clip lampe fra Halo Design, og designet av Michael Waltersdorff, er en del av den nåværende trenden.
Dels med det integrerte LED-lyset, som kun bruker 4 watt og gir god belysning med sine 280 lumen på 3000 Kelvin.
FIX clip-lampen har flexarm, så gir stor frihet i forhold til hvor du ønsker å kaste lyset.
Lampen er malt svart.
LED-lyset er montert i det ellipseformede slanke hodet, som kaster lyset perfekt inn på bordet eller hvor enn du har plassert lampen.
FIX klipslampe er utstyrt med en ledning som også har en bryter, så det er enkelt og enkelt å aktivere lyset.
FIX finnes i flere varianter



FIX LED Clip-on lampe 4W sort

FIX LED Clip-on lampe er en praktisk og stilfull lampe som kan festes på forskjellige overflater. Med en effekt på 4.6W produserer den nok lys til å opplyse rommet ditt på en effektiv måte.

Lampen har en lysstyrke på 280 lumen og et fokusert lys på 38 grader, noe som sikrer et kontrollert lys som ikke spres for mye. Dette er ideelt for de som ønsker et målrettet belysning.

En av de mest imponerende egenskapene til FIX LED Clip-on lampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer lampen en naturlig og vakker belysning som viser alle farger i sin virkelige form. Uansett om du trenger belysning for arbeid, lesing eller dekorasjon, vil denne lampen tilfredsstille de aller fleste behov.

Lampen bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer at den har en lang levetid på opptil 30.000 timer. Dette betyr at du kan bruke lampen i mange år uten å bekymre deg for utskifting eller reduksjon i lysstyrke. I tillegg til dette, har lampen en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling for å sikre at den fungerer optimalt gjennom hele levetiden.

FIX LED Clip-on lampen har dimensjoner på 30 x Ø10 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på ønsket sted. Vær oppmerksom på at lampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og må holdes unna fuktige områder.

Mer informasjon

519,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke280 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4.6w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeABS Plast