Halo Design
FIX LED Clip-on lampe 4W sort

hd.735617

Fix LED clip lampe fra Halo Design, og designet av Michael Waltersdorff, er en del av den nåværende trenden.
Dels med det integrerte LED-lyset, som kun bruker 4 watt og gir god belysning med sine 280 lumen på 3000 Kelvin.
FIX clip-lampen har flexarm, så gir stor frihet i forhold til hvor du ønsker å kaste lyset.
Lampen er malt svart.
LED-lyset er montert i det ellipseformede slanke hodet, som kaster lyset perfekt inn på bordet eller hvor enn du har plassert lampen.
FIX klipslampe er utstyrt med en ledning som også har en bryter, så det er enkelt og enkelt å aktivere lyset.
FIX finnes i flere varianterHalo Design er et banebrytende produkt som er utviklet for å gi deg en optimal belysningsopplevelse. Med en effekt på 4.6W og en lysstyrke på 280 lumen, er dette produktet ideelt for deg som ønsker en høykvalitets belysning som samtidig er energivennlig. Halo Design har et fokusert lys på 38 grader, som sikrer et kontrollert lys som gir deg den perfekte belysningen for dine behov.


En av de beste egenskapene ved Halo Design, er den høye lyskvaliteten som har en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du bruker produktet til å lese, arbeide eller bare slappe av, vil du alltid få en optimal belysningsopplevelse.


Halo Design bruker LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en forventet levetid på opptil 30.000 timer, kan du være sikker på at dette produktet vil holde seg i god stand i mange år fremover. En profesjonell og pålitelig driver, kombinert med god kjøling, vil også bidra til å øke produktets levetid.


Med dimensjoner på 30 x Ø10 mm, er Halo Design et kompakt og stilrent produkt som passer perfekt til enhver innredning. Produktet har en IP20-klassifisering, som betyr at det ikke er vannbestandig. Dette gjør Halo Design ideelt for bruk innendørs, og produktet vil gi deg den belysningen du trenger uansett hvor du ønsker å bruke det.


Alt i alt er Halo Design et innovativt produkt som gir deg en optimal belysningsopplevelse. Med sin høye lyskvalitet, energivennlighet og lange levetid, er dette produktet ideelt for deg som ønsker en pålitelig og stilren belysning som vil vare i mange år fremover.

Mer informasjon

519,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke280 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4.6w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeABS Plast