Halo Design
BRONX Bordlampe LED hvit

hd.716166

Bronx bordlampen fra Halo Design er den perfekte løsningen for ethvert hjem eller kontor.
Med en kombinasjon av modernitet og fleksibilitet gir den et stilig og energivennlig lys.
Den integrerte LED-teknologien gjør det mulig å spare opptil 5 watt i forbruk sammenlignet med andre lamper, og det følger med ledning og bryter for enkel betjening.
Bronx bordlampe er tilgjengelig i 2 farger, sort og hvit, og den medfølgende bordfoten gjør det enkelt å finne den ideelle plasseringen.
Opplev den fleksible designen og den energivennlige belysningen som Bronx bordlampen fra Halo Design tilbyr.Halo Design er et produkt som utmerker seg med sin effektive belysning. Med en effekt på 5W kan du glede deg over en lysstyrke på hele 400 lumen. Dette gir et klart og tydelig lys som vil opplyse rommet på en utmerket måte. Videre har produktet en høy lysspredning på 120 grader, som gir en jevn fordeling av lyset og sørger for at alle hjørner av rommet blir godt opplyst.


Halo Design er også kjent for sin høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 så sikrer man et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi rommet en behagelig atmosfære.


Produktet bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke så kan du være sikker på at produktet vil gi deg god belysning i lang tid fremover. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Halo Design har også en kompakt størrelse på 40 x Ø10 mm, noe som gjør det enkelt å integrere produktet i rommet. Med en IP20 klassifisering er produktet ikke vannbestandig, men passer perfekt til bruk innendørs. Produktet er også enkelt å montere og kan brukes til mange forskjellige belysningsformål.


Alt i alt er Halo Design en utmerket belysningsløsning som vil gi deg et klart og tydelig lys med høy lyskvalitet. Produktet har også en lang levetid, noe som gjør det til en god investering for alle som ønsker å ha god belysning i lang tid fremover.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde40 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret aluminium