Halo Design
BRONX Bordlampe LED hvit

hd.716166

Bronx bordlampen fra Halo Design er den perfekte løsningen for ethvert hjem eller kontor.
Med en kombinasjon av modernitet og fleksibilitet gir den et stilig og energivennlig lys.
Den integrerte LED-teknologien gjør det mulig å spare opptil 5 watt i forbruk sammenlignet med andre lamper, og det følger med ledning og bryter for enkel betjening.
Bronx bordlampe er tilgjengelig i 2 farger, sort og hvit, og den medfølgende bordfoten gjør det enkelt å finne den ideelle plasseringen.
Opplev den fleksible designen og den energivennlige belysningen som Bronx bordlampen fra Halo Design tilbyr.Produktbeskrivelse

BRONX Bordlampe LED hvit er en flott og moderne lampe fra Halo Design. Den har et elegant og minimalistisk design som passer perfekt til enhver innredning. Lampen er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre langvarig holdbarhet.

Viktige data

  • Effekt: 5W
  • Lysstyrke: 400 lumen
  • Lysspredning: 120 grader
  • RA-verdi: 80-85
  • Driftstid: opptil 30.000 timer
  • Dimensjoner: 40 x Ø10 mm
  • Vannbestandighet: IP20 - Ikke vannbestandig

Beskrivelse

BRONX Bordlampe LED hvit fra Halo Design har en effekt på 5W, noe som gir tilstrekkelig lysstyrke på 400 lumen. Lampens lysspredning er bred og dekker 120 grader, slik at lyset jevnt fordeles i rommet. Med en høy RA-verdi på 80-85 vil lampen vise alle farger i sitt naturlige lys, og sikre en vakker og genuin belysning.

Den høyeste kvaliteten på LED-lampene som brukes i BRONX Bordlampe sikrer at lampen kan brukes trygt og driftes i opptil 30.000 timer. Selv etter lang tid vil lysstyrken på lampen minimeres minimalt. Den profesjonelle og pålitelige driveren, sammen med god kjøling, gir produktet en lang levetid. Dimensjonene på lampen er 40 x Ø10 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på bordet eller i et hjørne.

Bemerk at BRONX Bordlampe LED hvit er ikke vannbestandig, da den har en IP20-klasse. Dette betyr at den ikke er egnet til bruk i fuktige eller våte omgivelser. Den er imidlertid perfekt egnet til bruk i tørre områder i hjemmet eller i kontorlandskapet.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde40 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret aluminium