Halo Design
BRONX Bordlampe LED sort

hd.716173

Bronx bordlampen fra Halo Design er den perfekte løsningen for ethvert rom.
Med sin integrerte LED-teknologi er den både energivennlig og stabil.
Den gir et behagelig lys som kan brukes til arbeid, lesing eller som orienteringslys.
Enkel og enkel å betjene, den leveres med ledning og bryter slik at du kan slå lampen av og på med et enkelt trykk.
Bronx bordlampe er tilgjengelig i 2 farger, hvit og sort, og bordfot følger med.
Denne praktiske lampen kan brukes til mange formål og er en robust løsning som sikrer god belysning og energisparing.Halo Design er et innovativt og stilrent LED-lys som gir et fantastisk lys til ethvert rom. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 400 lumen, gir dette produktet en høy lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør Halo Design til en ideell lyskilde for både store og små rom, og passer perfekt til både hjemme- og kontormiljøer.


En av de mest imponerende aspektene ved Halo Design er den høye lyskvaliteten. Produktet har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette er spesielt viktig for dem som jobber med fargegjengivelse, for eksempel innen grafisk design eller bildebehandling. Men selv om du ikke jobber med farger på profesjonelt nivå, vil du likevel sette pris på den høye lyskvaliteten som gir et behagelig og naturlig lys.


Halo Design bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan bruke produktet i mange år uten å måtte bekymre deg for å bytte ut lyskilden. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at Halo Design har en lang levetid.


Produktet har også en elegant og minimalistisk design med dimensjoner på 55 x Ø10 mm. Dette gjør at Halo Design passer perfekt inn i ethvert interiør, og vil ikke ta opp for mye plass. Produktet er imidlertid ikke vannbestandig og har derfor en IP20-klassifisering. Dette betyr at det kan brukes innendørs, men ikke utendørs eller på steder der det kan bli vått.


Alt i alt er Halo Design et fantastisk produkt som gir høy lyskvalitet, lang levetid og elegant design. Det er en ideell lyskilde for ethvert rom og vil garantert gi deg mye glede i mange år fremover.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde55 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret aluminium