Halo Design
OFFICE Watch + Light Øyebeskyttelse svart

hd.731756

Office watch&light bordlampe er det ultimate valget for de som leter etter en multikontorlampe.
En lampe som har både god belysning, lekkert design, klokke-alarm-temperaturmåler-dato, innebygd USB-utgang for lading av mobiltelefonen eller noe annet.
Den har også øyebeskyttelse og blendingsfri, noe som gjør den ideell for konsentrert arbeid.
Og med veksling mellom Kelvin-gradene, samt justerbar lysstyrke og høydevinkel, er den også perfekt for koselig belysning.
Office watch&light skrivebordslampe er den ultimate multikontorlampen, som med sitt vakre design og superlekker kvalitet er god til mange formål.Halo Design er et banebrytende produkt som er utviklet med det formål å gi deg enestående lysopplevelser i hverdagen. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 450 lumen, gir produktet en høy lysspredning på 150 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at du kan nyte godt av en høykvalitets belysning som gir deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.


Lyskvaliteten til Halo Design er imponerende med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer deg en belysning som er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Produktet er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Halo Design har dimensjoner på 34 x Ø4 mm, som gjør at det er enkelt å montere og passe inn i de fleste miljøer. Produktet er imidlertid ikke vannbestandig, og har derfor en IP20-sertifisering. Dette betyr at det er best egnet for innendørs bruk.


Med Halo Design kan du oppleve en helt ny dimensjon av belysning, og nyte godt av en belysning som er både vakker og funksjonell. Produktet er utviklet med tanke på å gi deg en enestående lysopplevelse i hverdagen, og vil være et verdifullt tilskudd til ethvert rom. Med en imponerende lysstyrke, høy lyskvalitet og en lang levetid, vil du kunne nyte godt av belysning som er både pålitelig og effektiv. Halo Design er et produkt du ikke vil angre på å investere i, og som vil gi deg en belysning som du vil elske i lang tid fremover.

Mer informasjon

1 699,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke450 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde34 mm.
Diameter4 mm.
MaterialeAluminium