Halo Design
Baroni Move antrasitt

hd.800889

Baroni Move forlenger kvelden ute, det danske designmerket Halo Design tilbyr et hav av spennende lampedesign med høy funksjonalitet og estetikk, og høy kvalitet, skapt for å tilpasse seg det moderne hjem og behov.
Det brede utvalget inkluderer bordlampen Baroni Move, som er ideell for belysning inne så vel som ute.
Lampen er designet med høypolert toppglass, som hviler på en innerskjerm i formstøpt akryl.
Mange liker rolige og koselige kvelder ute på balkongen, balkongen eller terrassen om sommeren.
Baroni Move er skapt av den danske designeren Michael Waltersdorff, og er en lampe som ved første øyekast minner om en tradisjonell, stilig bordlampe.
Men lampens mange egenskaper, som
en.
kan sees i form av trådløs LED-belysning, som kan lades opp og en innebygd powerbank, for det ideelle utendørsselskapet.
På denne måten kan du forlenge tiden i uterommet mens mørket faller på.
Baroni Move er laget med en opalfarget skjerm, lampefoten er tilgjengelig i 3 forskjellige farger, og du kan dimme lyset med sin innebygde "touch"-funksjon, som du kan skape ønsket atmosfære med.
– Uansett om det er til et mer praktisk formål, eller om du ønsker dempet belysning i hjørnet.
Lampen har innebygget LED-lys og er oppladbar, hvor den med full lading kan lyse i opptil 7 timer.
Baroni Move selges over hele landet.Data om produktet:

  • Effekt: 2W
  • Lysstyrke: 170 lumen
  • Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.
  • Driftstid: Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke.
  • Dimensjoner: 26 x Ø22 mm
  • IP44: Tåler fuktig luft og vannsprut på fronten

Halo Design, Baroni Move antrasitt er et produkt som tilbyr en imponerende effekt på 2W, perfekt for å gi rommet en behagelig atmosfære. Med en lysstyrke på 170 lumen, er det tilstrekkelig lys for bruk i de fleste situasjoner.

En av de viktigste funksjonene til dette produktet er dets høye lyskvalitet, som er oppnådd ved bruk av LED med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du bruker lyset til hverdagsbelysning eller mer spesifikke formål, vil dette produktet tilfredsstille dine behov.

Med en forventet levetid på opptil 50.000 timer, kan du være trygg på at dette produktet vil vare lenge. Den minimale reduksjonen i lysstyrke over tid, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, bidrar til at produktet har en lang levetid.

Produktet har dimensjoner på 26 x Ø22 mm, noe som gjør det enkelt å montere og plassere hvor som helst. Dessuten har det en IP44-klassifisering, som betyr at det tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør produktet egnet for bruk i ulike rom, inkludert baderom og kjøkken.

Mer informasjon

1 399,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde26 mm.
Diameter22 mm.
MaterialeMetal, Glas