Halo Design
Baroni Move antrasitt

hd.800889

Baroni Move forlenger kvelden ute, det danske designmerket Halo Design tilbyr et hav av spennende lampedesign med høy funksjonalitet og estetikk, og høy kvalitet, skapt for å tilpasse seg det moderne hjem og behov.
Det brede utvalget inkluderer bordlampen Baroni Move, som er ideell for belysning inne så vel som ute.
Lampen er designet med høypolert toppglass, som hviler på en innerskjerm i formstøpt akryl.
Mange liker rolige og koselige kvelder ute på balkongen, balkongen eller terrassen om sommeren.
Baroni Move er skapt av den danske designeren Michael Waltersdorff, og er en lampe som ved første øyekast minner om en tradisjonell, stilig bordlampe.
Men lampens mange egenskaper, som
en.
kan sees i form av trådløs LED-belysning, som kan lades opp og en innebygd powerbank, for det ideelle utendørsselskapet.
På denne måten kan du forlenge tiden i uterommet mens mørket faller på.
Baroni Move er laget med en opalfarget skjerm, lampefoten er tilgjengelig i 3 forskjellige farger, og du kan dimme lyset med sin innebygde "touch"-funksjon, som du kan skape ønsket atmosfære med.
– Uansett om det er til et mer praktisk formål, eller om du ønsker dempet belysning i hjørnet.
Lampen har innebygget LED-lys og er oppladbar, hvor den med full lading kan lyse i opptil 7 timer.
Baroni Move selges over hele landet.Halo Design er et produkt som er designet for å gi deg den beste belysningen i hjemmet ditt. Med en effekt på 2W gir denne lyskilden en lysstyrke på 170 lumen, noe som er mer enn tilstrekkelig for de aller fleste behov. Men det er ikke bare lysstyrken som gjør Halo Design til et godt valg for hjemmet ditt - det er også lyskvaliteten.

Med en RA-verdi på mellom 80-85 sikrer Halo Design en høy lyskvalitet som viser alle farger vakkert og genuint. Dette betyr at du får en naturlig belysning som er perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Uansett om du vil ha en avslappende kveld hjemme eller du jobber med kreative prosjekter, vil Halo Design gi deg den beste belysningen.

En annen fordel med Halo Design er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer at produktet har en lang og sikker driftstid på opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være sikker på at du får den beste belysningen i lang tid framover.

For å sikre at Halo Design har en lang levetid, er den også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling. Dette betyr at produktet vil fungere optimalt og uten problemer i lang tid framover.

Halo Design har også en liten og kompakt design med dimensjoner på 26 x Ø22 mm. Dette gjør den enkel å installere hvor som helst i hjemmet ditt. Videre har den en IP44-klassifisering som gjør at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette betyr at du kan bruke den i både bad og kjøkken uten å bekymre deg for skader på produktet.

Alt i alt er Halo Design et produkt som tilbyr den beste kombinasjonen av effekt, lysstyrke og lyskvalitet. Med en lang levetid og en pålitelig design, vil dette produktet gi deg den beste belysningen i hjemmet ditt i lang tid framover.

Mer informasjon

1 399,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde26 mm.
Diameter22 mm.
MaterialeMetal, Glas