Halo Design
Baroni Move Varmgrå

hd.800896

Med Baroni Move fra Halo Design kan du utvide kveldstimene ute i sommermånedene med vakkert design og høy funksjonalitet.
Lampen er designet med høyglanspolert toppglass og en støpt innerskjerm i akryl som skaper den perfekte atmosfæren ute og inne.
Med sitt innebygde LED-lys og oppladbare batteri kan du nyte lyset i opptil 7 timer, og med sin innebygde "touch"-funksjon kan du enkelt dempe lyset.
Baroni Move skaper den perfekte rammen for en avslappet og koselig fest ute, og den er tilgjengelig over hele landet til en attraktiv pris.Halo Design er et fantastisk produkt som har vært utviklet med fokus på å gi enestående lyskvalitet og en lang levetid. Med en effekt på 2W og en lysstyrke på 170 lumen, er dette produktet ideelt for de aller fleste behov. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at lyskvaliteten er av høyeste standard. Denne verdien sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, samtidig som det gir en behagelig belysning som ikke belaster øynene.

Halo Design bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker driftstid på opp til 50.000 timer. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte bytte ut produktet på lang tid. Videre vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrken over tid, takket være kvaliteten på LED-ene som brukes. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver, som sammen med god kjøling, sørger for at Halo Design har en lang levetid.

Med dimensjoner på 26 x Ø22 mm, er Halo Design et kompakt produkt som enkelt kan monteres på forskjellige steder. Takket være IP44-sertifiseringen kan du være sikker på at produktet vil tåle fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør Halo Design ideelt for bruk på bad, kjøkken eller andre steder hvor det kan være fuktig.

Halo Design er et produkt som er utviklet med fokus på å gi enestående lyskvalitet og en lang levetid. Med sin høye lyskvalitet og lange driftstid, er dette produktet ideelt for alle som ønsker å investere i en belysningsløsning som vil gi dem mye glede i lang tid fremover.

Mer informasjon

1 399,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde26 mm.
Diameter22 mm.
MaterialeMetal, Glas