Halo Design
Baroni Move Varmgrå

hd.800896

Med Baroni Move fra Halo Design kan du utvide kveldstimene ute i sommermånedene med vakkert design og høy funksjonalitet.
Lampen er designet med høyglanspolert toppglass og en støpt innerskjerm i akryl som skaper den perfekte atmosfæren ute og inne.
Med sitt innebygde LED-lys og oppladbare batteri kan du nyte lyset i opptil 7 timer, og med sin innebygde "touch"-funksjon kan du enkelt dempe lyset.
Baroni Move skaper den perfekte rammen for en avslappet og koselig fest ute, og den er tilgjengelig over hele landet til en attraktiv pris.



Baroni Move Varmgrå

Baroni Move Varmgrå er et Halo Design-produkt med en effekt på 2W. Med en lysstyrke på 170 lumen og en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på å få en høy lyskvalitet som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

Denne LED-lampen er av høyeste kvalitet og sikrer en lang og pålitelig drift på opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, kan du forvente at produktet har en lang levetid.

Baroni Move Varmgrå har dimensjoner på 26 x Ø22 mm og er beskyttet med en IP44-rating, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten.

Mer informasjon

1 399,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde26 mm.
Diameter22 mm.
MaterialeMetal, Glas