Blog navigation

Popular posts

 • LED armatur - Verksted/garasje
  LED armatur - Verksted/garasje
  87135 Visninger

  Denne veiledningen hjelper deg med å forstå hvilken lyskilde du skal bruke til din garasje og/eller verksted. Til slutt i veiledningen kan du se eksempler på belysning i en garasje..

  Les mere
 • Sånn monterer du dine LED striper
  Sånn monterer du dine LED striper
  30865 Visninger

  Lurer du på hvordan du setter opp dine LED striper, eller faller dine LED striper ned? I så fall les denne hjelpsomme guiden.

  Les mere
 • Hvad er vekstlys?
  Hvad er vekstlys?
  21864 Visninger

  I denne bloggen vil vi gjerne forklare hva vekstlys er og hav du kan bruke det til. Første vil vi gjenerelt forklare hva lys er. Forklaringen er veldig kort og skal bare brukes til å gi et innblikk i hva lys er og hvad som er viktig når vi senere skal prate om lys og platnelys. 

  Les mere
 • Om lys
  Om lys
  19410 Visninger

  Denne veiledningen hjelper deg til å forstå hva der ligger bak fagtermer, som brukes til at måle og beskrive lys.

  Les mere
 • LED Panel - Verksted/Garasje
  LED Panel - Verksted/Garasje
  17912 Visninger

  Denne veiledning gir deg viten om, hvilken belysning du kan bruke i ditt verksted/garasje. Fokuset er på LED paneler som gir et flot og stilrent lys. Du finner også et eksempel på hvordan du kan bruke LED paneler i en garasje.

  Les mere
 • LED strips
  LED strips
  16397 Visninger

  Denne veiledningen skal hjelpe deg med å forstå hvordan du bruker LED strips inne eller ute. Til slutt i veiledningen kan se eksempler på hvordan du bruker LED strips inne og ute.

  Les mere
 • LED lysstoffrør
  LED lysstoffrør
  14258 Visninger

  Her kan du lære mer om hvilke typer LED lysstoffrør som finnes og finne hjelp til å finne den rette utskiftingen av ditt gamle lysstoffrør. I denne guiden forklarer vi om de mest vanlige typer lysstoffrør, hvordan de kjennetegnes samt hva man skal være oppmerksom på.

  Les mere
 • Belysning - Industri lamper
  Belysning - Industri lamper
  10436 Visninger

  I denne veiledningen kan du finne informasjon om hvilken slags belysning du skal bruke til industri.I veiledningen kan du se eksempler på belysning.

  Les mere
 • Lyskulør
  Lyskulør
  9227 Visninger

  Denne veiledningen gir deg et overblikk over lyskulører.

  Les mere
 • Dimming
  Dimming
  9160 Visninger

  Om du vil ha dimming til din LED belysning, vil denne veiledningen kunne gi dig en innsikt i hva du skal bruke.

  Les mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  6558 Visninger

  Hydroponics er det nye feltet for plantevekst i hjemmet. Dette betyr at du dyrker blomster, planter, urter og frukt i vann.I tillegg lager du små hager i hjemmet der alt er automatisert. I denne bloggen får du et innblikk i verden rundt hydropronics og hva du skal være oppmerksom på. I tillegg gjennomgås ulike metoder

  Les mere
 • Nytt energimerke
  Nytt energimerke
  6387 Visninger

  Det nye energimerket på LED belysning trådte i kraft d. 1/9 - 2021. Det betyr at de tidligere energimerker vil bli skiftet ut og det man før kalte for A vil bli endret til f.eks. E. I dette opslaget kan du lese mer om hva det betyr for dine LED lys.

  Les mere
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)