Blog navigation
 • LED lysstoffrør
  LED lysstoffrør
  11084 Visninger

  Her kan du lære mer om hvilke typer LED lysstoffrør som finnes og finne hjelp til å finne den rette utskiftingen av ditt gamle lysstoffrør. I denne guiden forklarer vi om de mest vanlige typer lysstoffrør, hvordan de kjennetegnes samt hva man skal være oppmerksom på.

  Les mere
 • Nytt energimerke
  Nytt energimerke
  5082 Visninger

  Det nye energimerket på LED belysning trådte i kraft d. 1/9 - 2021. Det betyr at de tidligere energimerker vil bli skiftet ut og det man før kalte for A vil bli endret til f.eks. E. I dette opslaget kan du lese mer om hva det betyr for dine LED lys.

  Les mere
 • Sånn monterer du dine LED striper
  Sånn monterer du dine LED striper
  22624 Visninger

  Lurer du på hvordan du setter opp dine LED striper, eller faller dine LED striper ned? I så fall les denne hjelpsomme guiden.

  Les mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  5352 Visninger

  Hydroponics er det nye feltet for plantevekst i hjemmet. Dette betyr at du dyrker blomster, planter, urter og frukt i vann.I tillegg lager du små hager i hjemmet der alt er automatisert. I denne bloggen får du et innblikk i verden rundt hydropronics og hva du skal være oppmerksom på. I tillegg gjennomgås ulike metoder

  Les mere
 • Hvad er vekstlys?
  Hvad er vekstlys?
  16911 Visninger

  I denne bloggen vil vi gjerne forklare hva vekstlys er og hav du kan bruke det til. Første vil vi gjenerelt forklare hva lys er. Forklaringen er veldig kort og skal bare brukes til å gi et innblikk i hva lys er og hvad som er viktig når vi senere skal prate om lys og platnelys. 

  Les mere
 • Smart Home/Wifi
  Smart Home/Wifi
  5004 Visninger

  Denne veiledningen gir deg et innblikk i LED smart home belysning. Du kan få både LED strips, paneler, pærer og stikkontakter som Smart Home modeller.

  Les mere
 • Belysning - Industri lamper
  Belysning - Industri lamper
  8860 Visninger

  I denne veiledningen kan du finne informasjon om hvilken slags belysning du skal bruke til industri.I veiledningen kan du se eksempler på belysning.

  Les mere
 • LED Panel - Kontor
  LED Panel - Kontor
  4745 Visninger

  Denne veiledningen gir dig innblikk i hvilken type LED panel belysning, som kan brukes på ditt kontor. Til sist i veiledningen vil du se ekspempler på LED paneler i et rom, og hvor meget lys de kan gi.

  Les mere
 • Om lys
  Om lys
  16149 Visninger

  Denne veiledningen hjelper deg til å forstå hva der ligger bak fagtermer, som brukes til at måle og beskrive lys.

  Les mere
 • LED panel - Kjøkken
  LED panel - Kjøkken
  5224 Visninger

  Denne veiledningen gir deg innblikk i hvilken type LED panel belysning, som kan bruges i ditt kjøkken. Til sist i veiledningen vil du se ekspempler på LED paneler i et rom, og hvor mye lys de kan give.

  Les mere
 • Dimming
  Dimming
  6471 Visninger

  Om du vil ha dimming til din LED belysning, vil denne veiledningen kunne gi dig en innsikt i hva du skal bruke.

  Les mere
 • EMI/Sensor
  EMI/Sensor
  3472 Visninger

  Denne veiledninger gir deg et overblikk over EMI/sensorer til LED belysning.

  Les mere
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)