Blog navigation

Author: Expert

 • LED lysstoffrør
  LED lysstoffrør
  15900 Visninger

  Her kan du lære mer om hvilke typer LED lysstoffrør som finnes og finne hjelp til å finne den rette utskiftingen av ditt gamle lysstoffrør. I denne guiden forklarer vi om de mest vanlige typer lysstoffrør, hvordan de kjennetegnes samt hva man skal være oppmerksom på.

  Les mere
 • Nytt energimerke
  Nytt energimerke
  7149 Visninger

  Det nye energimerket på LED belysning trådte i kraft d. 1/9 - 2021. Det betyr at de tidligere energimerker vil bli skiftet ut og det man før kalte for A vil bli endret til f.eks. E. I dette opslaget kan du lese mer om hva det betyr for dine LED lys.

  Les mere
 • Sånn monterer du dine LED striper
  Sånn monterer du dine LED striper
  34547 Visninger

  Lurer du på hvordan du setter opp dine LED striper, eller faller dine LED striper ned? I så fall les denne hjelpsomme guiden.

  Les mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  7673 Visninger

  Hydroponics er det nye feltet for plantevekst i hjemmet. Dette betyr at du dyrker blomster, planter, urter og frukt i vann.I tillegg lager du små hager i hjemmet der alt er automatisert. I denne bloggen får du et innblikk i verden rundt hydropronics og hva du skal være oppmerksom på. I tillegg gjennomgås ulike metoder

  Les mere
 • Hvad er vekstlys?
  Hvad er vekstlys?
  25551 Visninger

  I denne bloggen vil vi gjerne forklare hva vekstlys er og hav du kan bruke det til. Første vil vi gjenerelt forklare hva lys er. Forklaringen er veldig kort og skal bare brukes til å gi et innblikk i hva lys er og hvad som er viktig når vi senere skal prate om lys og platnelys. 

  Les mere
 • Belysning - Industri lamper
  Belysning - Industri lamper
  11533 Visninger

  I denne veiledningen kan du finne informasjon om hvilken slags belysning du skal bruke til industri.I veiledningen kan du se eksempler på belysning.

  Les mere
 • LED panel - Kjøkken
  LED panel - Kjøkken
  6603 Visninger

  Denne veiledningen gir deg innblikk i hvilken type LED panel belysning, som kan bruges i ditt kjøkken. Til sist i veiledningen vil du se ekspempler på LED paneler i et rom, og hvor mye lys de kan give.

  Les mere
 • Dimming
  Dimming
  10170 Visninger

  Om du vil ha dimming til din LED belysning, vil denne veiledningen kunne gi dig en innsikt i hva du skal bruke.

  Les mere
 • EMI/Sensor
  EMI/Sensor
  4640 Visninger

  Denne veiledninger gir deg et overblikk over EMI/sensorer til LED belysning.

  Les mere
 • Lyskulør
  Lyskulør
  10019 Visninger

  Denne veiledningen gir deg et overblikk over lyskulører.

  Les mere
 • LED strips
  LED strips
  17934 Visninger

  Denne veiledningen skal hjelpe deg med å forstå hvordan du bruker LED strips inne eller ute. Til slutt i veiledningen kan se eksempler på hvordan du bruker LED strips inne og ute.

  Les mere
 • LED armatur - Verksted/garasje
  LED armatur - Verksted/garasje
  93694 Visninger

  Denne veiledningen hjelper deg med å forstå hvilken lyskilde du skal bruke til din garasje og/eller verksted. Til slutt i veiledningen kan du se eksempler på belysning i en garasje..

  Les mere
Showing 1 to 12 of 12 (1 Page)