HiluX D8 Tilt360
Full Spectrum LED Innfellingsspot, RA97, 3000K, Hvit

5714255010145

HiluX D8 Tilt360 – Full Spectrum LED-innfelt spot

Introduser en ny standard for fleksibilitet og presisjon i belysningsprosjektet ditt med HiluX D8 Tilt360. Denne avanserte innfelte spotten tilbyr uovertruffen allsidighet og eksepsjonell lyskvalitet, perfekt for både kommersielle og private rom.

Produktfunksjoner:

Høy lyskvalitet: Med en imponerende Ra97 fargegjengivelsesindeks og en lysstyrke på 640 lumen fra en 8W LED, sørger HiluX D8 Tilt360 for at fargene i rommet ditt ser realistiske og klare ut. Velg mellom fargetemperaturer 3000K og 2700K for å skape ønsket atmosfære.
Fleksibilitet i design: Den innovative TILT360-funksjonen gjør at spotlighten kan vippes i alle retninger med et enkelt trykk, noe som gir eksepsjonell fleksibilitet og muligheten til å rette lyset dit det trengs.
Installasjon og bruk:

Tilpasset for ulike miljøer: Kan installeres både innendørs, utendørs og i våtrom takket være IP44-klassifiseringen, som gjør den spesielt anvendelig i en rekke installasjonsmiljøer.
Enkel montering: HiluX D8 Tilt360 er designet for enkel montering i hull med diameter på 68-83 mm og kan monteres direkte i isolasjonen, noe som gjør den til et ideelt valg for steder som krever en rask og effektiv installasjon.
Med en monteringshøyde på kun 41mm. da passer den i nesten alle lommer
Elegant og diskret: Med sin flate design og tynne kant tilbyr denne innebygde spotten en subtil tilstedeværelse som ikke forstyrrer rommets estetikk.
Langsiktig holdbarhet og garanti:

5 års garanti: Utstyrt med utvidet garanti legger dette vekt på langvarig holdbarhet og gir både installatører og sluttbrukere trygghet.
Dimmefunksjoner: Fullt dimbar ned til 1 % med alle standard dimmere, noe som betyr at du kan justere lysstyrken nøyaktig etter behov.



Effektiv LED innfellingsspot med høy lyskvalitet

HiluX D8 Tilt360, Full Spectrum LED Innfellingsspot, RA97, 3000K, Hvit er en kraftig og stilfull spotlights som passer perfekt for både hjemmet og kontoret. Med en effekt på 8W gir denne LED-lampen en lysstyrke på 640 lumen og et fokusert lys på 40 grader, noe som sikrer et presist og kontrollert lys.

Med en RA-verdi på 97 til 99, garanterer denne innfellingsspoten en lyskvalitet av ypperste klasse. Fargene fremstår levende og naturlige, og lyset er egnet for selv de mest krevende situasjoner. Enten det er arbeidslys på kontoret eller stemningslys i stuen, HiluX D8 leverer et vakkert og sprudlende lys i høy kvalitet.

Spotlightsen kan enkelt dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og skape ulike stemninger. Med dimensjoner på 41 x Ø90 mm og en hul størrelse på 680 mm, passer denne innfellingsspoten perfekt i de fleste tak og innredninger.

HiluX D8 Tilt360 er designet for å takle ulike miljøer, og har en IP44-klassifisering som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Den er enkel å installere med integrert lyskilde og krever tilkobling til 230V forsyning.

Oppgrader belysningen hjemme eller på kontoret med denne stilige og effektive LED-innfellingsspoten som kombinerer høy lyskvalitet med funksjonalitet og holdbarhet.

Mer informasjon

357,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke640 lumens
Spredning40 grader
RA>= 97
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 230V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde41 mm.
Diameter90 mm.
Hullstørrelse680 mm.
MaterialePlast / Aluminium