SPS-kontakt T2 høyre, hvit Spectrum

sp.WOJ+03237



SPS-kontakt T2 høyre, hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 166 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Denne SPS-kontakten T2 høyre i hvit Spectrum er ideell for å lyse opp ulike rom med sin høye lyskvalitet og naturlige farger. Den er enkel å installere og koble til en 230V forsyning, noe som gjør den praktisk for både profesjonelle og hjemmebrukere.

Med en RA-verdi på 80-85, vil lyset fra denne kontakten fremheve alle nyanser og farger i rommet på en livaktig måte. Dette sikrer en behagelig belysning som passer til de fleste behov, enten det er i stuen, kjøkkenet eller kontoret.

Med dimensjoner på 166 mm passer denne SPS-kontakten perfekt inn i de fleste interiører uten å være for dominerende. Den hvite fargen gir et rent og minimalistisk utseende som vil passe godt sammen med ulike farger og stiler.

Det er viktig å merke seg at denne SPS-kontakten har en IP20 klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes i fuktige eller våte omgivelser.

Samlet sett er SPS-kontakt T2 høyre i hvit Spectrum et pålitelig og effektivt belysningsprodukt som vil bidra til å skape en behagelig atmosfære i ethvert rom. Enten det er til belysning av arbeidsområder, dekorativ belysning eller generell rombelysning, vil denne kontakten være et godt valg.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

196,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Dybde166 mm.