SPS-kontakt T venstre 1 fase, hvit Spectrum

sp.WOJ+04444



SPS-kontakt T venstre 1 fase, hvit Spectrum

Må kobles til 230V forsyning. Denne SPS-kontakten i hvit Spectrum er designet for å gi høy lyskvalitet og et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med en RA-verdi80-85, sikrer den en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner

179 x 107 mm. SPS-kontakten har en kompakt størrelse som gjør den enkel å plassere og installere i forskjellige miljøer.

IP20 - Ikke vannbestandig

Det er viktig å merke seg at denne SPS-kontakten har en IP20 klassifisering, noe som betyr at den ikke er egnet for bruk i våte eller fuktige omgivelser. Den bør derfor kun brukes innendørs i tørre områder.

SPS-kontakten er ideell for bruk i ulike rom og miljøer, inkludert hjem, kontorer, butikker og andre kommersielle områder hvor høy kvalitet på belysning er viktig. Den hvite Spectrum finishen gir et rent og moderne utseende som vil passe godt inn i de fleste innredningsstiler.

Med enkel montering og tilkobling til standard 230V strømforsyning, er denne SPS-kontakten en pålitelig og effektiv løsning for belysningsbehov i enhver situasjon. Enten det er for generell belysning, arbeidsbelysning eller dekorativ belysning, vil denne SPS-kontakten levere pålitelig og jevn lyskvalitet.

Opplev den gode lyskvaliteten og enkelheten i installasjon med denne SPS-kontakten. Vær oppmerksom på at det anbefales å kontakte en kvalifisert elektriker for installasjon av dette produktet for å sikre riktig tilkobling og bruk.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

103,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Bredde179 mm.
Dybde107 mm.