LED 2W G4
12V, Kolonne, Silikon, Varm hvit, Spectrum

sp.WOJ+13842



LED 2W G4, 12V, Kolonne, Silikon, Varm hvit, Spectrum

Dette LED-lyspæret er ideelt for de som ønsker energieffektiv belysning med høy kvalitet. Med en effekt på 2W og en G4 fatning er det enkelt å bytte ut gamle halogenpærer med dette LED-alternativet. Pæren må tilkobles en 12V strømkilde for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 165 lumen og en høy lysspredning på 270 grader oppnår du en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette gjør dette LED-lyspæret spesielt egnet for belysning av større områder der jevn belysning er viktig.

Den høye lyskvaliteten, med en RA-verdi på 80-85, sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette er spesielt viktig for rom der naturlig belysning er ønskelig, som for eksempel stue eller kjøkken. Med denne høye lyskvaliteten vil fargene på møbler, vegger og dekorasjon komme til sin rett.

LED-lyspæret passer til mange bruksområder, enten det er i private hjem, kontorer eller butikker. Med en varm hvit fargetemperatur vil dette lyset skape en behagelig atmosfære i rommet.

Den silikonbeskyttede kolonnen gir pæren ekstra holdbarhet og beskyttelse mot ytre påkjenninger. Dette gjør pæren egnet for bruk i ulike miljøer, enten det er utendørs eller innendørs.

Samlet sett er dette LED 2W G4-lyspæret et pålitelig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle halogenpærer. Med høy lysstyrke, jevn lysspredning og høy lyskvalitet er det et godt valg for de fleste belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

45,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke165 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG4