FLORI Spot 5W
25°, 24V, Varm Hvit, IP65



Produktbeskrivelse:

FLORI Spot 5W er en kraftig og allsidig spotlampe designet for å gi optimal belysning både innendørs og utendørs. Med en effekt på 5W, er denne spotlampen energieffektiv og miljøvennlig. Den må kobles til en 24V strømforsyning for å fungere skikkelig.

Lampen har en imponerende lysstyrke på 230 lumen og et fokuseret lys på 25 grader, noe som sikrer et presist og kontrollert lys. Du kan også dimme lyset etter behov, slik at du alltid har den rette atmosfæren.

Med en 5 års produsentgaranti, kan du være trygg på at denne lampen er av høy kvalitet og vil vare lenge. Den bruker LED av beste kvalitet, noe som gir en forventet levetid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Lampen er utstyrt med en pålitelig driver og effektiv kjøling, noe som bidrar til en lang levetid.

Fargetone på lyset:

FLORI Spot 5W kommer i en varm hvit fargetone med en temperatur på 3000K. Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig og innbydende stemning.

Med dimensjoner på 100 x 64 mm, er denne spotlampen kompakt og enkel å plassere. Lampen har en IP65 klassifisering, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut og regn, og kan derfor brukes både innendørs og utendørs.

FLORI Spot 5W kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør den enkel å installere og ta i bruk. Uansett om du trenger belysning for hagen, terrassen, gangveien eller stuen, vil denne kraftige spotlampen gi deg den belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

3 536,00 kr inkl. mva.

  • Varm

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke230 lumens
Spredning25 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning24V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde100 mm.
Dybde64 mm.
MaterialeAluminium