Veggpanel
Trykknapper, 6 DALI-knapper

sp.WOJ+06948



Funksjonelt Design og Effektiv Kontroll

En innovativ løsning for moderne interiør, dette veggpanelet med 6 DALI-knapper gir en effektiv måte å styre belysningen på. Designet for å integreres sømløst i ditt hjem eller kontormiljø, kombinerer dette panelet både funksjonalitet og estetikk.

Kompatibilitet og Enkel Integrasjon

Med mulighet for å være dimmbar via DALI interface, sikrer dette panelet presis kontroll over belysningsnivået. Enten du vil skape en koselig atmosfære eller skjerpe oppmerksomheten med sterkt lys, kan du enkelt justere innstillingene etter behov.

Kompakte Dimensjoner

Målene på 71 x 11 x 71 mm gjør panelet diskret og tilgjengelig. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å installere og passer perfekt i standard installasjonsbokser.

Installasjon og Holdbarhet

  • Hul størrelse: 60 mm for enkel montering i ulike miljøer.
  • IP20-klassifisering: Dette betyr at panelet ikke er vannbestandig, derfor bør det installeres i tørre omgivelser for å sikre langvarig bruk.

Elegant og Praktisk

Den nøytrale fargen og det moderne designet gjør at dette veggpanelet passer i de fleste interiørstiler. Det minimalistiske uttrykket kombinerer stil med funksjon, og lar brukeren nyte en problemfri måte å styre lyset på. De brukervennlige trykknappene gir øyeblikkelig respons og enkel manøvrering.

Forbedre Hverdagen med Ny Teknologi

Ved å investere i et DALI-kompatibelt veggpanel, sikrer du et fremtidssikret system som enkelt kan tilpasses dine belysningsbehov. Enten det er hjemme, på kontoret eller i et kommersielt bygg, gir dette panelet en pålitelig og effektiv løsning for lysstyring.

Mer informasjon

2 393,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa, DALI
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde11 mm.
Bredde71 mm.
Dybde71 mm.
Hullstørrelse60 mm.