V-Tac 5W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

En av våre mest populære GU10-spotter.V-Tac 5W LED spot er den perfekte erstatningen for den gamle 35W-pæren. Denne LED-pæren med GU10-fatning er utstyrt med en høy lysstyrke på 400 lumen, som sikrer optimal belysning i rommet. Med sin brede lysspredning på 110 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset, og sikrer at alle områder i rommet blir riktig opplyst.


Lyskvaliteten på V-Tac 5W LED spot er høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil merke at rommet blir lyst opp på en måte som gir en behagelig og avslappende atmosfære.


Denne LED-pæren bruker Samsung LED-chip og har en produsentgaranti på 5 år. Den er også flicker-free/flimrerfri, noe som gjør den egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Denne funksjonen gjør den også ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


V-Tac 5W LED spot kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med en størrelse på 57 x Ø50 mm, passer denne LED-pæren perfekt til GU10-fatningene i hjemmet ditt. Med V-Tac 5W LED spot vil du kunne nyte godt av en lang og pålitelig drift, og et lys som skaper en behagelig og avslappende atmosfære i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

35,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt35w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde57 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC