V-Tac 3W LED pære
Samsung LED chip, G9

Høyde med ben: 49 mm.V-Tac 3W LED pære med G9 fatning er en utmerket erstatning for en 25W glødepære. Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Produktet har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Med Samsung LED chip og en 5 års produsent garanti, har produktet en lang og sikker drift på opp til 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Med en tilkobling til 230V forsyning, kan denne LED-pæren enkelt installeres i hjemmet eller på arbeidsplassen.


En av de beste egenskapene ved denne LED-pæren er valget mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, noe som gjør det perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 17 x 49 mm, passer denne LED-pæren perfekt i de fleste lamper og armaturer. Så hvis du leter etter en pålitelig og effektiv LED-pære som kan gi deg god lyskvalitet og lang levetid, er V-Tac 3W LED pære et utmerket valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

65,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde49 mm.
Bredde17 mm.
MaterialePVC