Gul D16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.Yellow

Fin og praktisk D16 Neon Flex i gul til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
D16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk. så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for å oppnå IP67, ved bruk utendørs.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.Produktomtale: Gul D16 Neon Flex LED

Dette er en fleksibel LED-stripe med en effekt på 8W per meter. Denne LED-stripen er designet for å bli koblet til en 230V strømkilde. Den gir en lysstyrke på 550 lumen per meter og har en høy lysspredning på 320 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset.

En av fordelene med denne LED-stripen er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Med en diameter på 16 mm passer den godt til forskjellige områder og bruksområder.

Denne LED-stripen er IP67-vurdert, noe som betyr at den er vannbestandig og egnet for utendørs bruk. Det er viktig å merke seg at den ikke kan være under vann i lengre tid. Skjøtene må forsegles med klar silikon for å sikre tetthet og beskyttelse mot fuktighet.

Den gule fargen på LED-stripen gir en livlig og energisk atmosfære, og den fleksible designen gjør det enkelt å installere den i forskjellige former og områder. Dette gjør den ideell for både kommersielle og private applikasjoner, som festbelysning, annonsering, innendørsdekorasjon og mange andre prosjekter.

Samlet sett er den Gul D16 Neon Flex LED et pålitelig og allsidig produkt som kan oppfylle mange belysningsbehov. Med sin lyseffekt, fleksibilitet og motstand mot vann, vil denne LED-stripen gi deg enestående lyskvalitet og holdbarhet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til D16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- D16 montasjeklip


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGul
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning320 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Diameter16 mm.
MaterialePVC