Filter

Pris
48 kr 8469 kr
Forbruk
1 W 670 W
Serie
more... less
Filter

Vekstlys

Vekstlys
Velg kategori nedenfor:
 • Vekstlys


  Skap optimale forhold for planter med vekstlys

  En vekstlampe er bra for alle slags planter som trenger lys i mørke tider. Alle LED-lys kan brukes som vekstlys, men om lyset gir de mest optimale vekstforholdene for planten avhenger av lystypen. Blått lys brukes mest til spiring, og rødt brukes mest til blomstring. Skal du gi plantene dine de beste vekstvilkårene, er det viktig å investere i gode vekstlys som gir det optimale lyset for planten. 
  En annen grunn til at vekstlys er bedre enn vanlige LED-pærer er at lyset er optimalisert til å bruke alt forbruket til å danne det lyset som gir planten de beste vekstvilkårene. Som hovedregel bør du bruke vekstlyset i maks 16 timer om gangen. Det vil si at plantene har 8 timers hvile fra lys, og atmosfæren deres vil dermed etterligne solens syklus for best mulige forhold. 

  Hvorfor er vekstlys nødvendig?

  Alle planter trenger lys for å vokse, og her i Norge er dessverre naturlig sollys en mangelvare store deler av året. En vekstlampe skiller seg ut fra vanlige lamper fordi den er designet for å sikre optimalt lys for planter. Vekstlampen lyser med andre ord med de bølgelengdene som plantene trenger for å vokse. Planter trenger blått og rødt lys for å vokse, mens grønt og gult lys ikke er nødvendig for en plante da de ikke absorberer det i det hele tatt. Lyset vekstlys gir er perfekt for plantenes Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lycopen. 

  Vitenskapen bak vekstlys - forstå de ulike fargene

  Blått lys skaper vekst i planter, og er derfor den viktigste fargen når det kommer til vekstlys. Det røde lyset motiverer til blomstring, og brukes som regel sammen med blått. Sammen vil blått og rødt lys skape den optimale atmosfæren for planter til å vokse i. Grønt lys gjør ingenting for plantene i seg selv, men det vil gi et godt navigasjonslys slik at plantene kan hvile mens du holder på rundt dem. Noen vekstlamper kommer med 3:1 lys, som betyr at det er 3 røde og 1 blå dioder. Dette er fordi blått avgir mye mer energi enn rødt.
  En annen ting som er viktig å se på når det kommer til vekstlys er deres PAR-verdi. Tommelfingerregelen er at spirende planter skal bruke PAR på 100-200, mens salat og lignende bør bruke PAR på 100-200. Har du et overvintrende tre i vinterhagen er anbefalingen PAR på 100, mens blomstrende planter trenger PAR på 3-400 under vekst og PAR på 1000 når de blomstrer. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål.
  {opfaqblock:353}
 • Hydroponi  Velg hydroponi til hjemmet ditt

  Du har kanskje allerede hørt om den nye måten å dyrke hjemme på: med vann i stedet for jord. Dette skaper ikke bare mindre søl, men tar også mindre plass. Den innovative måten å dyrke på kalles hydroponi. Hydroponi har tatt verden med storm, da spesielt i mer urbane strøk, men også i mer landlige omgivelser. Det er nemlig super enkelt å sette opp en liten hydroponisk urtehage på kjøkkenet eller balkongen i en liten trang leilighet, og er mye mer plassbesparende inne i et drivhus enn tradisjonelle potteplanter. 
  Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi vet hvor gøy det er å høste inn selvdyrkede urter og grønnsaker direkte fra en egen hage uansett hvor lite areal man har å bryne seg på. Det er nemlig like enkelt å sette opp en liten hydroponisk hage innendørs som utendørs.

  Flere og bedre innhøstinger på kortere tid

  En av grunnene til at hydroponi har blitt så populært, er fordi det plantene vokser raskere og bærer frukt/grønnsaker/bær/urter mye raskere enn tradisjonelle planter. Og det spares ikke på antallet du får høste inn heller, noe som gjør det enda mer effektivt. Det er mulig, spesielt om du dyrker innendørs, å plante året rundt. Noen av de mest populære tingene å plante er krydderplanter og grønne bladplanter, som kål, tomater, basilikum, timian og salat. Alle er nyttevekster som gir deg ekstra påfyll i kjøleskapet - helt gratis. 
  Hvis du dyrker utendørs, er det også enklere å flytte vekstene inn når kulda kommer. Plantekasser for en hydroponisk hage er langt enklere å bære enn tunge potteplanter, og vil ta langt mindre plass i hjemmet ditt.

  Enkle systemer og smarte løsninger

  Dersom du er virkelig på utkikk etter å dyrke urter og grønnsaker hjemme, har vi hydroponiske plantekasser som har både 12 plasser og 24 plasser. Noe av det beste med hydroponi er at du kan mikse og matche ulike grønnsaker eller urter i én og samme kasse uten at noen tar større plass enn andre, som man vanligvis må tenke på ved tradisjonell dyrking i utendørs bed.
  Ekstra smarte løsninger er for eksempel våre innovative hydroponi med lys, som enkelt gir lys til din hydroponiske minihage. Vi har små plantekasser beregnet for hydroponi med LED for å gi deg smarte og unike løsninger til din urtehage på kjøkkenet. De er også laget i stilrene design, og tar seg derfor bra ut på kjøkkenbenken i ethvert hjem.
  {opfaqblock:344}
 • Tilbehør til vekstlys og hydroponic

  Riktig tilbehør hydrosystemet ditt

  Hydroponisk dyrking har tatt verden med storm, da det er en enkel og renere måte å dyrke planter på. Det har gitt ethvert hjem muligheten til å gro mat på hjemmebane, da dyrkingen av plantene foretar seg i vann i stedet for i jord. Dette fører også til at plantene ikke trenger samme grobunn, og du kan plante flere nyttige planter og urter på et mindre område enn det du ville gjort med tradisjonell dyrking i jord. For å skape et komplett innendørs (eller utendørs!) hydroponisk system, trenger du en god del tilbehør. Vi har hydroponic tilbehør på nett slik at du enkelt kan komme i gang med dyrkingen.

  Slik fungerer hydroponisk dyrking

  For å få en hydroponisk hage til å fungere, er du avhengig av både slanger, pumper og egne plantekasser. Plantene trenger oksygenrikt vann og næringsvæske for å vokse, og vi har et stort utvalg av alt tilbehør du trenger for å komme i gang med hydroponic planting. Med vår flytende plantegjødsel er du garantert gode groforhold til plantene dine, og for ekstra god vekst kan du spe på med tilskudd til flytende plantegjødsel. 
  For å få skuddene i gang på vinterstid er det også lurt å benytte seg av en varmematte til forspiring. Det flotte med en hydroponisk hage er nemlig at du kan gro planter når som helst på året, og at du kan høste inn gevinster som vanligvis kanskje ville tatt flere måneder med planting i jord etter kun ett par uker. Ved hjelp av varmematten får du spirer som du overfører til en plantekasse - og så vil det oksygenrike vannet og vår flytende plantegjødsel sørge for resten!

  Smart tilbehør til hagen

  Vi har innovative og enkle kontrollpaneler slik at du enkelt kan styre for å få full kontroll på hagen din. Hvert kontrollpanel med integrert LED kan styre 2 grupper på 10 vekstlamper på samme tid. For å komplementere med de smarte kontrollpanelene, har vi også selvsagt det du trenger av vekstlys. Med kontrollpanelene kan du simulere både soloppgang og solnedgang, i tillegg til å ta full styring over lysstyrke og antall lystimer. 
  For å kunne sette opp den hydroponiske hagen du drømmer om, har vi tilbehør til vekstlys og hydroponic vanningssystemer, slik at du kan skjøte opp de ledningene du trenger for å strekke til. Hvis du skjøter oppsettet sammen med Smart Home Dimmer, vil du kunne styre vekstlysene via en app på smarttelefonen, eller ved stemmekontroll med Google Home eller Alexa.
  {opfaqblock:343}
 • Selvvanningspotter

  Gi deg selv grønne fingre

  Dersom du sliter med å holde liv i plantene dine, eller kanskje ikke har noen som kan vanne plantene dine når du skal på ferie, trenger du ikke bekymre deg. Med selvvanningspotter kan nemlig hvem som helst få grønne fingre. Enten du velger en selvvanningspotte innendørs eller selvvanningspotte utendørs vil du ha muligheten til å slippe unna å måtte tenke på når de ulike plantene trenger vann. En selvvanningspotte vil nemlig ordne dette selv, og det eneste du trenger å tenke på er å stelle med plantene når du har tid - og selvfølgelig nyte de naturskjønne omgivelsene.

  Forbedre innemiljøet og helsen din

  Det er anerkjent at det å omringe seg med planter både innendørs og utendørs skaper en sinnsro og mer harmoni i kropp og sjel. Dersom du dyrker urter eller planter som også har nyttige egenskaper, slår du to fluer i én smekk. Det er få ting som gir en så stor mestringsfølelse som å kunne høste inn selvdyrkede urter eller andre planter. 
  I tillegg er det mange planter som er med på å rense luften slik at du kan forbedre inneklimaet ditt. Spesielt moderne hjem har selvregulert ventilasjon, noe som gjør det vanskeligere å styre kvaliteten på inneklimaet ved å lufte. Da kan planter som renser luften være en god løsning.

  Innovative løsninger

  Med våre billige selvvanningspotter med LED teknologi som du kan kjøpe her på nett har du muligheten til å forbedre effektiviteten i hverdagen med innovative løsninger til hjemmet ditt. Vi har smarte selvvanningspotter i ulike størrelser, som selvvanningspotter 10x10 og selvvanningspotter 13x13, men også større varianter som måler en diameter på hele 28 cm. De er både stilrene og praktiske, og alle sammen kommer med målere slik at du enkelt kan se når det er på tide med påfylling. Etter du har fylt på vannet i beholderen, vil selvvanningspotten ta ansvar for vanningen, og du kan unngå å bekymre deg om plantene dine har nok vann i flere uker fremover.
  Teknologien bak selvvanningspotter sørger for at plantene får jevn tilførsel av vann, samtidig som at de får undervanning. Det er nemlig ikke bare glemsel om å vanne planter som kan ta livet av dem, men også overvanning. Mange fyller på med litt ekstra for å sørge for at plantene har nok vann, men dette fører til at røttene drukner. Med selvvanningspotter i hus trenger du aldri bekymre deg for hverken for lite eller for mye vann. Finn dine selvvanningspotter på nett her hos oss!
  {opfaqblock:342}
 • Frø

  Kjøp frø og dyrk dine egne urter og grønnsaker hjemme

  Å så frø og så kunne høste dine egne grønnsaker er både morsomt og enkelt. Ved å så dine egne frø sparer du både tid og penger, da du ikke trenger å gå i butikken for å kjøpe grønnsakene dine. I stedet kan du hente ferske, hjemmedyrkede grønnsaker og urter rett utenfor inngangsdøren din eller fra en potte i kjøkkenvinduet. Grønnsaker som du har dyrket selv er også et godt valg fra et miljøsynspunkt. 
  Du kan så frø i både potter og i åpen mark, på balkongen eller i blomsterbedet. Hvis du ønsker å kunne dyrke planter hele året, kan du også så frøene dine i et drivhus. Ved dyrking av grønnsaker og andre planter i drivhus kan du bruke LED plantebelysning, slik at plantene får rikelig med lys også om høsten og vinteren. Vi anbefaler også at du legger med en Vannforstøver eller en selvvanningspotte i handlekurven din om du ønsker å dyrke egne urter og grønnsaker hjemme!

  Et miljøvennlig alternativ med mange fordeler

  Ettersom du besøker oss her på Ledlyskilder, har du garantert allerede fått opp øynene for alle fordelene med LED belysning. En av disse fordelene er at det er et miljøvennlig alternativ. Hvis du bryr deg om miljøet, er dyrking av egne urter og grønnsaker noe du definitivt bør prøve. Du slipper grønnsaker som sprøytes med ulike typer sprøytemidler, samt lange transportveier fra dyrker til butikk. Du sparer dermed også tid, og du kan så og høste når det passer deg selv best. På sikt blir det også billigere å så egne grønnsaker, urter og krydder, da en frøpose kan gi deg flere nye grønnsaker i stedet for en enkelt grønnsak fra matbutikken.

  Skap det perfekte forholdet for dyrking med riktig lys

  Når du skal dyrke planter og grønnsaker hjemme, er det viktig med lys for å oppnå det beste resultatet. Uansett om du har plantet salat og grønt, et overvintrende tre i vinterhagen din eller noen små nyplantede spirer, trenger vekster lys. Med vekstlys fra Ledlyskilder får du et lys som er optimalisert for bruk til planter, urter og grønnsaker. Det vil si at alle watt går til lyset vekstene absorberer.
  Når vi snakker om vekstlamper er det spesielt et fagbegrep som er greit å kjenne til, nemlig PAR-målinger. PAR står for Photosynthetic Active Radiation og indikerer lysstyrken. Du kan dermed se hvor mye lys lampen gir i en bestemt høyde. Dette er angitt under de enkelte vekstlampene. Tommelfingerregelen er at spirende planter skal bruke PAR på 100-200, mens salat og lignende bør bruke PAR på 100-200.
  {opfaqblock:347}

Vekstlys

24 produkter
 • LEDlife Helios vekstlampe 150W
  Inkl. oppheng, fullt lysspektrum, uten vifte, dimbar lysstyrke, IP65
  2 606,00 kr
  • 150W Forbruk

  Effektiv vekstlampe på 150W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke er på montert en vifte. Dette betyr også at den er helt stille. Dette gjør den ideell til bruk i f.eks. private hjem, drivhus eller kjeller.Full spektrum vekstlampe, slik at planterne får det lys de har bruk for, samtidig med at lyset er hvidt.Kan henges opp... Effektiv vekstlampe på 150W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 105W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  2 687,00 kr
  • 13000lm Lysstyrke
  • 105W Forbruk
  • 120° Spredning

  105W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribbe som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset er hvitt.Dette gjør det mer behagelig å være i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det også enklere å... 105W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 225W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  3 760,00 kr
  • 27000lm Lysstyrke
  • 225W Forbruk
  • 120° Spredning

  225W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribber som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det... 225W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 460W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  7 165,00 kr
  • 55000lm Lysstyrke
  • 460W Forbruk
  • 120° Spredning

  460W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribbe som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår som hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør... 460W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 670W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  10 586,00 kr
  • 80000lm Lysstyrke
  • 670W Forbruk
  • 120° Spredning

  670W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribber som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det... 670W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste...

  På lager.
 • Wire oppheng for armatur
  1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.
  112,00 kr

   Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

   På lager.
  • LED vekstlys, 12W, E27, Ren blå, Grow lamp
   484,00 kr

    Blå vekstlampe.Består av 14x blå 460nm.Fremme, blant annet, vekst like etter fremveksten.Med E27-stikkontakt (stor stikkontakt).Diameter: Ø12 cm.Høyde: 12 cm. Blå vekstlampe.Består av 14x blå 460nm.Fremme, blant annet, vekst like etter...

    På lager.
   • LED 12W vekstlampe, E27, Grow lamp
    484,00 kr

     Består av 6 x rød 630 nm, 3 x rød 660 nm, 2 x blå 460 nm, 1 x hvit 650K.Forhold: rød: blå: hvit 9:2:1.Med E27-fatning.Spredning: 60 grader.  Består av 6 x rød 630 nm, 3 x rød 660 nm, 2 x blå 460 nm, 1 x hvit 650K.Forhold: rød:...

     På lager.
    • LEDlife 30W LED vekstlampe
     E27, RA97, full spectrum
     574,00 kr
     • 2800lm Lysstyrke
     • 30W Forbruk

      Vekstlyspære med E27 fatning.Gir dine planter det lyset de har bruk for, samtidig med at lyset fremstår hvitt.Dette gjør vekstpæren velegnet til bl.a. hobbybruk hvor det dyrkes inne.Velg lav spredning hvis pæren henger høyt over planten.  Vekstlyspære med E27 fatning.Gir dine planter det lyset de har bruk for, samtidig...

     På lager.
    • 9,6W/m vanntett vekst LED strip
     5m, 60 LED per meter, IP65
     386,00 kr
     • 9,6W Forbruk

     5 meters rull. Vekst LED-strip. 12 volt. Rød: 622nm. Blå: 465nm.Bredde: 10mm. For lengre stykker skjer det et fall i forbruket pr. meter: Ved 10 cm strip: 15w /meter Ved 1 meter strip: 11w / meter Ved 5 meter strip: 6w / meterDer er 3M tape på baksiden av stripen som gjør den enkel å montere.  Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse,... 5 meters rull. Vekst LED-strip. 12 volt. Rød: 622nm. Blå: 465nm.Bredde: 10mm. For...

     På lager.
    • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
     12V DC, 5A, IP44 baderom
     205,00 kr
     • 60W Forbruk

     12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm.Trekker opp til (hele lengder):10 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av...

     På lager.
    • 120W strømforsyning til LED strips
     12V DC, 10A, IP20
     516,00 kr
     • 120W Forbruk

     12V / 10A strømforsyning. 120W.Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 10A strømforsyning. 120W.Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke...

     På lager.
    • 0,5 meter vanntett aluprofil for vekst
     24V, 10,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
     228,00 kr
     • 580lm Lysstyrke
     • 10,5W Forbruk
     • 120° Spredning

     Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator. Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for vekst. Alt... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

     På lager.
    • 1 meter vanntett aluprofil for vekst
     24V, 19,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
     301,00 kr
     • 1200lm Lysstyrke
     • 19,5W Forbruk
     • 120° Spredning

     Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator.Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

     På lager.
    • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
     24V DC, 2,5A, IP44 baderom
     224,00 kr
     • 60W Forbruk

     24V / 2,5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm. Trekker opp til (hele lengder):5 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 2,5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering...

     På lager.
    • V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
     24V DC, 3.25A, IP44 baderom
     266,00 kr
     • 78W Forbruk

     24V / 3.25A strømforsyning. 78W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm.Trekker opp til (hele lengder): 7 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 3.25A strømforsyning. 78W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering...

     På lager.
    • 156W strømforsyning til LED strips
     24V DC, 6,5A, IP44 baderom
     423,00 kr
     • 156W Forbruk

     24V / 6.5A strømforsyning. 156W. Input: 230V. DC plugg 5,5 / 2,1 mm.Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 6.5A strømforsyning. 156W. Input: 230V. DC plugg 5,5 / 2,1 mm.Designet till...

     På lager.
    • LED timer med DC plugg
     Til enkelfarget LED, 12/24V, maks. 150W
     321,00 kr

      Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys, plantelys etc. Kobles mellom strømforsyningen og LED. Kan brukes til å slå lyset av og på manuelt eller automatisk til de angitte tidene. Juster lysstyrken manuelt på timeren, eller 1 av 3 automatiske innstillinger. Velg mellom 15, 30 eller 60 min. Da vil lyset gradvis øke... Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys,...

      På lager.
     • Justerbar oppheng til vekstlys
      Kraftig modell
      110,00 kr

       Sterkt nylontau:  - Kapasitet på 68 kg  - 6,35 millimeter krok  - Lengde på 1,80 cm Sterkt nylontau:  - Kapasitet på 68 kg  - 6,35 millimeter krok  - Lengde på 1,80 cm

       På lager.
      • Fleksibel holder til vekstlys
       Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0 og vanntett aluprofil til vekst
       60,00 kr

        Holderen kan plasseres f eks på kanten av et bord eller lignende, slik at vekstlyset kan justeres til ønsket høyde over planterne.Vi anbefaler 2 stk pr vekstlys. Holderen kan plasseres f eks på kanten av et bord eller lignende, slik at vekstlyset...

        På lager.
       • Grønn LED spot
        1W, 230V, GU10
        78,00 kr
        v. 10+  70,20 kr
        • 1W Forbruk
        • 120° Spredning

        Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er ikke en vekstpære. Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er...

        På lager.
       • V-Tac 10W LED lyskaster
        Arbeidslampe, grønn, utendørs
        135,00 kr
        • 10W Forbruk
        • 110 ° Spredning

        10W lyskaster som har en lysstyrke på 850 lumen – 33% mer lys enn standard LED-lyskaster!Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust. Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen eller lignende. 10W lyskaster som har en lysstyrke på 850 lumen – 33%...

        Utsolgt
       • LEDlife T8-GREEN120
        LED rør til drivhuse, 18W, 120 cm, grønt lys
        352,00 kr
        • 2430lm Lysstyrke
        • 36W Erstatt
        • 18W Forbruk
        • 180° Spredning

        120 cm LED rør med grønt lys. Perfekt for belysning i drivhus - hvor det grønne lyset kan brukes til navigasjon i plantens hvileperiode. Lyset er diffus, så det gir så lite direkte lys som mulig til plantene.   120 cm LED rør med grønt lys. Perfekt for belysning i drivhus - hvor det grønne lyset...

        På lager.
       • V-Tac åpen T8 LED armatur
        Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
        144,00 kr

         Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

         På lager.
        Viser 1 - 24 av 24 produkter

        Pris garanti led lyskilder        Forleng sommersesongen med vekstlys til hjemmet

        Her hos oss har vi et stort utvalg av vekstlamper i alle størrelser og design, slik at du garantert vil finne den perfekte varianten for nettopp ditt hjem. Med våre vekstlys vil du kunne sikre at planter og grønnsaker trives selv i det mørke halvåret. Våre vekstlamper er optimalisert for vekst, og plantene vil absorbere nesten 100% av det lyset våre LED-vekstlys gir til fotosyntese. Vi har også diverse kabler og utstyr om du skulle trenge tilbehør til ditt vekstlys.

        Om du er usikker på hvilket vekstlys som er det riktige alternativet for ditt bruk, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

        Hva er et vekstlys?

        Vekstlys er elektriske lamper som tilfører en type lysenergi som kan fungere som en erstatning for naturlig sollys, og er derfor perfekte dyrkelys. I Norge har vi mange måneder med minimalt sollys hver vinter, og vekstlys kan derfor fungere som en god erstatning. Planter er spesielt avhengige av sollys for planteproduksjon, så våre vekstlys vil kunne bidra til at plantene i hjemmet ditt trives selv i perioder uten noe naturlig sollys. Om du er bekymret for lydnivå, så har vi blant annet den populære LEDlife Helios vekstlampe 150W med passiv kjøling og ingen på-montert vifte - noe som gjør den helt stille.

        Vekstlys har både lav varmeutvikling og ekstremt lang levetid, og er dermed det perfekte valg til bruk innendørs. Med vekstlys får du også mer fleksibilitet når det kommer til plassering av planter i hjemmet, siden du ikke vil være avhengig av å plassere plantene i vinduskarmen for å få sollys - vekstlys er dermed en god investering hele året rundt.

        Utnytt energien maksimalt med optimaliserte fargespektre

        Vi har et stort utvalg av forskjellige vekstarmaturer, som kommer med innebygd LED- og montasjeklips. Planter bruker blått og rødt lys for vekst, da de ikke absorberer grønt eller gult lys. Våre vekstlamper er optimalisert tilsvarende - slik at alt Watt som brukes på lysplantene kan absorberes og brukes til fotosyntese. Vårt lys er perfekt for plantene Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lykopen.

        Som en tommelfingerregel bør spirende planter bruke PAR på 100-120, mens salat og andre grønne planter trenger rundt 100-200. Trær som skal overvintre trenger rundt PAR på 100, mens blomstrende planter trenger opptil 3-400 PAR under vekst og opptil 1000 PAR under blomstring. Om du har flere vekstlys i hjemmet, så vil vårt Kontrollpanel og styringsboks til LEDlife 400W vekstlampe gi deg mulighet til å styre opp til 2 grupper á 10 vekstlamper samtidig.

         

        Vanlige spørsmål om LED-Vekstlys
        Hva slags planter passer deres vekstlamper til?
        Vårt lamper er perfekte for plantene Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lykopen.
        Hvilke farger har deres vekstlamper?
        Planter trenger blått og rødt lys, da de ikke absorberer grønt eller gult. Våre vekstlamper kommer derfor i disse fargene.
        Hvor mange watt har vekstlampene deres?
        Vi har vekstlamper i sortimentet vårt med alt fra 50W til 300W.