Ny PIR Sensor HIR-21 - 1-10V Innsenket, Korridor Spectrum

PIR Sensor HIR-21
1-10V Innsenket, Korridor

sp.WOJ+04821



PIR Sensor HIR-21, 1-10V Innsenket, Korridor

Må kobles til 10V forsyning. Produktet er designet for bruk i korridorer der det er behov for bevegelsesaktiverte lys.

Høy lyskvalitet: Produktet har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer en naturlig belysning med god fargegjengivelse. Dette betyr at alle farger vil vises vakkert og genuint under lyset fra PIR-sensoren.

IP20: Produktet har en IP20-klassifisering og er derfor ikke vannbestandig. Det anbefales derfor å installere det innendørs i tørre områder som korridorer.

Den innsenkede designen gjør at PIR-sensoren ikke tar opp mye plass og passer diskret inn i taket. Dette gjør den ideell for områder der estetikk er viktig.

Med en inngangsspenning på 10V er PIR-sensoren enkel å koble til eksisterende elektriske systemer. Den er også kompatibel med de fleste lysarmaturer som støtter 1-10V dimming.

PIR-sensoren reagerer på bevegelse i en radius rundt seg, og aktiverer lyset ved deteksjon av bevegelse. Dette gjør den energieffektiv og bidrar til å redusere strømforbruket.

Med PIR-sensoren HIR-21 får du en pålitelig og effektiv løsning for å styre belysningen i korridorer. Produktet kombinerer høy lyskvalitet med bevegelsesaktivert funksjonalitet, noe som gjør det til et ideelt valg for både kommersielle og private bygg.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

844,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning10V
Dimensjoner