Ny HIR-22 PIR Sensor 1-10V Innebygd (Bevegelse + Intensitet) Spectrum

HIR-22 PIR Sensor 1-10V Innebygd (Bevegelse + Intensitet)

sp.WOJ+04822



Detaljert beskrivelse av HIR-22 PIR Sensor 1-10V Innebygd (Bevegelse + Intensitet)

HIR-22 PIR Sensor er en praktisk og effektiv innbygd sensor som kombinerer bevegelsesdeteksjon med justerbar intensitetskontroll. Den er designet for å koble seg til en 10V strømforsyning for å fungere optimalt.

Lyskvalitet: Denne sensoren leverer høy kvalitetslys med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med en slik lyskvalitet vil du kunne nyte godt av et behagelig og nøyaktig lys tilpasset de fleste behov.

Vanntetthet: Det er viktig å merke seg at denne sensoren har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke installeres i områder der den kan utsettes for fuktighet eller vannsprut.

Med den innebygde kombinasjonen av bevegelses- og intensitetskontroll, vil denne sensoren kunne bidra til å øke både komforten og energieffektiviteten i ditt rom. Den vil reagere på bevegelse og justere lysintensiteten i henhold til dine innstillinger, noe som bidrar til å skape et optimalt belysningsmiljø.

Den brukervennlige designen og enkelheten med å koble den til en 10V strømforsyning gjør det enkelt å installere og ta i bruk denne sensoren. Enten det er i et hjemmemiljø eller en kommersiell setting, vil HIR-22 PIR Sensor være et pålitelig verktøy for å forbedre belysningen og energieffektiviteten.

Utforsk mulighetene med HIR-22 PIR Sensor 1-10V Innebygd (Bevegelse + Intensitet) og opplev den praktiske og innovative belysningsløsningen den kan tilby.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

590,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning10V
Dimensjoner