V-Tac Solar lyskjede med 15 stk. 0.2W pærer
15 meter, IP44, inkl. lyskilde

Lyslenken er det perfekte valget for å lyse opp terrassen eller vinterhagen din. Denne lysstrengen er designet med 15 varmhvite pærer som skaper en koselig atmosfære. Med en lengde på 15 meter har du rikelig med lys til å dekke uteområdet ditt.

  • IP44 vanntett: Tåler regn og fuktighet, noe som gjør den egnet for utendørs bruk.
  • Inkludert lyskilde: Du trenger ikke kjøpe ekstra pærer da de er inkludert i pakken.

Gi din terrasse eller vinterhage et elegant og koselig utseende med V-Tac LED Solar lyskjede. Det er den perfekte løsningen for å skape stemning og belysning utendørs.



    Data om produktet:

    Effekt: 1,75W.

    Lysstyrke: 50 lumen

    Lysspredning: 300 grader

    Fargetone på lyset: Varm hvit (3000K)

    IP-klassifisering: IP44


    Det V-Tac Solar lyskjedet med 15 stk. 0.2W pærer er et flott tillegg til enhver utendørs dekorasjon. Med en lengde på 15 meter kan dette lyskjedet enkelt strekkes over en terrasse eller hage for å skape en magisk atmosfære.

    Pærene har en effekt på 1,75W og gir en lysstyrke på 50 lumen. Den høye lysspredningen på 300 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, slik at hele området blir godt opplyst.

    V-Tac Solar lyskjedet kommer med en varm hvit fargetone på lyset, med en fargetemperatur på 3000K. Denne varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte late sommerkvelder eller skape en koselig stemning.

    Med en IP44-klassifisering tåler dette lyskjedet fuktig luft og vannsprut på fronten. Det betyr at du kan trygt bruke det utendørs selv under regnfulle forhold uten å bekymre deg for skade.

    Med V-Tac Solar lyskjede med 15 stk. 0.2W pærer får du et pålitelig og stilfullt produkt som vil bidra til å skape en stemningsfull atmosfære i utendørsområdene dine. Gjør klar til å nyte sommerkveldene med dette flotte lyskjedet som er enkelt å installere og drives av solenergi.

    Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

    V-Tac Europas 3 største LED produsent

    Mer informasjon

    -20%

    1 055,00 kr inkl. mva.

    844,00 kr inkl. mva.

    • Varm

    På lager.


    Dataark

    Lys
    Varm hvit lysfarge3000K
    Lysstyrke50 lumens
    Spredning300 grader
    Forbruk og spenning
    Forbruk1,75w
    Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
    Dimensjoner
    MaterialePVC+Plastik