V-Tac Solcelle lyskjede med 10 stk. 0,5W pærer
12 meter, fjernkontroll, IP44, inkl. lyskilde

Lyslenken er det perfekte valget for å lyse opp terrassen eller vinterhagen din. Denne lysstrengen er designet med 10 varmhvite pærer som skaper en koselig atmosfære. Med en lengde på 12 meter har du rikelig med lys til å dekke uteområdet ditt.

  • IP44 vanntett: Tåler regn og fuktighet, noe som gjør den egnet for utendørs bruk.
  • Fjernkontroll: Enkel kontroll av lyskjeden
  • Inkludert lyskilde: Du trenger ikke kjøpe ekstra pærer da de er inkludert i pakken.

Gi terrassen eller vinterhagen din et elegant og koselig utseende med V-Tac LED solcellelyskjede. Det er den perfekte løsningen for å skape stemning og belysning utendørs.



Lyskjede med solcelle fra V-Tac - inkludert lyskilde

Dette solcelle lyskjedet fra V-Tac er utstyrt med 10 stk. 0,5W LED-pærer, som gir et behagelig lys i en varm hvit fargetone (3000K). Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, garanterer dette lyskjedet en jevn fordeling av lyset.

Med en total lengde på 12 meter kan du enkelt dekorere både innendørs og utendørsområder. Dette lyskjedet kommer med en praktisk fjernkontroll som gjør det enkelt å justere lysstyrken etter behov.

Det solcelle lyskjedet fra V-Tac har en IP44-klassifisering, noe som betyr at det er beskyttet mot fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør det egnet for bruk både utendørs og innendørs.

Den varme hvite fargetonen bidrar til å skape en avslappende og koselig atmosfære. Enten du skal dekorere hagen din til sommerfesten eller ønsker å skape en avslappende stemning på terrassen, vil dette solcelle lyskjedet være et perfekt valg.

Med V-Tac solcelle lyskjede med 10 stk. 0,5W pærer får du ikke bare en dekorativ belysning, men også en miljøvennlig og energieffektiv løsning. Lade batteriene med solenergi vil bidra til å redusere ditt økologiske fotavtrykk og spare strømkostnader.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

421,00 kr inkl. mva.

336,80 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke300 lumens
Spredning270 grader
Forbruk og spenning
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialePVC+Plastik