V-Tac 7,5W Solar hagelampe LED
Svart, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac 7,5W LED Solar hagelampe er den perfekte løsningen for å lyse opp hagen din på en energieffektiv og miljøvennlig måte. Den sorte lampen kommer med en solcelle som lader på bare 6-8 timer og gir opptil 10-12 timer lys. Med en sensor med en rekkevidde på 6 meter, reagerer lampen automatisk på bevegelse og slår på lyset ved behov. Lampen har en IP65-klassifisering, som gjør den egnet for utendørs bruk og beskytter den mot støv og vann. Med et 15W solcellepanel er denne lampen i stand til å generere nok energi til å lyse opp hagen din på en effektiv og bærekraftig måte.

  • Sensor med 6 meters rekkevidde - slår på lyset når bevegelse oppdages
  • Opptil 10-12 timer med lys etter 6-8 timers lading
  • IP65-klassifisering - beskytter lampen mot støv og vann
  • Effektivt solcellepanel på 15W



Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 7,5W LED Solar hagelampen i svart er den perfekte løsningen for å belyse hagen din på en effektiv og energivennlig måte. Lampen er utstyrt med solcelleteknologi, slik at den kan lades opp i løpet av dagen og gi deg lys om kvelden uten behov for elektrisitet. Med en effekt på 7.5W og en lysstyrke på 1000 lumen, vil denne lampen gi tilstrekkelig belysning til å lyse opp hele hagen din.

Effektiv og jevn belysning:

Med en høy lysspredning på 120 grader, vil denne hagelampen gi en jevn fordeling av lys. Dette sikrer at lyset når ut til alle deler av hagen din, og ingen områder blir oversett. I tillegg har lampen en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett behov vil denne hagelampen tilfredsstille dine krav til lyskvalitet.

Nøytral hvit fargetone:

Denne hagelampen kommer i en nøytral hvit fargetone på 4000K. Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Uansett om du ønsker å belyse hagen din for å skape en avslappende atmosfære eller for å utføre aktiviteter utendørs, vil denne hagelampen gi akkurat det rette lyset for dine behov.

Vanntett og holdbar:

Med en IP65-klassifisering kan denne hagelampen trygt brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Du kan plassere den hvor som helst i hagen din uten å måtte bekymre deg for værforholdene. Lampen har også en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe og bytte ut separate lyskilder. Dette gjør den praktisk og holdbar i tillegg til å være energieffektiv.

Oppgrader hagen din med denne V-Tac 7,5W LED Solar hagelampen. Med sin energivennlige solcelleteknologi, effektive lysfordeling og høy lyskvalitet, vil denne lampen gi deg den perfekte belysningen til å nyte utendørsområdet ditt dag og natt.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 183,00 kr inkl. mva.

946,40 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7.5w
Dimensjoner
MaterialeABS