LEDlife 18W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 8° strålevinkel, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.18HL.spot

Arbeidslys/ekstralys 18W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.

DT/DTP kabel.



LEDlife 18W LED arbeidslys/ekstralys for bil, lastebil, traktor, trailer

LEDlife 18W LED arbeidslys/ekstralys er et kraftig belysningssystem som er spesielt utviklet for bruk på kjøretøy som bil, lastebil, traktor og trailer. Med sin 8° strålevinkel sikrer dette lyskilden en presis og langtrekkende belysning, ideell for bruk i mørke og utfordrende arbeidsforhold.

Dette LED arbeidslyset er utstyrt med en effekt på 18W og krever en tilkobling til en 12-24V strømforsyning. Den innebygde integrerte lyskilden gir en imponerende lysstyrke på 1620 lumen, noe som gir en klar og godt synlig belysning selv under ekstreme forhold.

Med dimensjoner på 81 x 85 x 76 mm er LEDlife 18W LED arbeidslys/ekstralys kompakt og enkel å montere på kjøretøy. Dens IP67 vannbestandige egenskaper gjør den i stand til å tåle vannsprut og regn, men den bør ikke være under vann i lengre perioder.

Dette LED arbeidslyset er et pålitelig og holdbart valg for kjøretøyeiere som ønsker å forbedre synligheten og belysningen under arbeid i vanskelige værforhold. Med en strømforsyning på 10-30V er det forenlig med forskjellige typer kjøretøy og sørger for pålitelig og konsekvent belysning.

Enten du trenger ekstra lys under kjøring i mørket eller utfører reparasjoner eller arbeid i utendørsområder, vil LEDlife 18W LED arbeidslys/ekstralys være den perfekte følgesvennen. Med sitt kraftige lys kan du trygt og effektivt fullføre oppgaver selv i de mest krevende forholdene.

Mer informasjon

798,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1620 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC