V-Tac 30W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.V-Tac 30W LED gatelys er et avansert og innovativt produkt som gir deg høy kvalitet, energieffektivitet og pålitelighet. Den har en effekt på 30W, med en lysstyrke på 3000 lumen, og en bred lysspredning på 110 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og et sterkt lys som egner seg perfekt til offentlig belysning, parkeringsplasser, veier, og andre større områder.

Med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, sikrer V-Tac 30W LED gatelys en naturlig og vakker fargegjengivelse av opplyste objekter. Dette gir en behagelig og hyggelig atmosfære for alle som oppholder seg i området. Produktet har en produsentgaranti på 3 år, og bruker Samsung LED-chip for å sikre en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan V-Tac 30W LED gatelys forventes å ha en lang levetid.

V-Tac 30W LED gatelys har en fargetone på nøytral hvit (4000K), som gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner. Dette sikrer at opplyste motiver virker helt naturlige og realistiske. Produktet er også utformet med dimensjoner på 302 x 130 x 66 mm, og har en IP65-sertifisering som gjør at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn.

V-Tac 30W LED gatelys bruker integrert lyskilde, noe som gjør at den er enkel å installere og vedlikeholde. Det er et produkt som gir deg høy kvalitet, energieffektivitet og pålitelighet, og er den perfekte løsningen for større områder som trenger godt og sterkt lys. Med V-Tac 30W LED gatelys kan du være trygg på at du får et produkt som gir deg det beste lyset og en lang levetid.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

527,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde130 mm.
Bredde302 mm.
Dybde66 mm.
MaterialeAluminium