V-Tac 50W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

120lm/w.V-Tac 50W LED gatelys er et kraftig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle gatelys. Med en imponerende effekt på 50W erstatter dette LED-lyset hele 450W, noe som gir en betydelig energibesparelse og reduserer kostnadene for både strømforbruk og vedlikehold. Med en lysstyrke på hele 6000 lumen og en bred lysspredning på 110 grader, gir dette gatelyset en jevn fordeling av lys med høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin og klar måte.


V-Tac 50W LED gatelys har en Samsung LED chip og en 5 års produsent garanti, som er en indikasjon på høy kvalitet og pålitelighet. Med en forventet levetid på opp til 50.000 timer, og minimal reduksjon i lysstyrke, sikrer dette LED-lyset en lang og sikker drift. Dette kombineres med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som gir optimal ytelse og en lang levetid.


Lyset kommer i en nøytral hvit fargetone (4000K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige. Med dimensjoner på 215 x 468 x 60 mm og IP65-klassifisering, kan dette LED-lyset brukes utendørs, og motstå vannsprut og regn uten problemer. Det har også en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke.


Alt i alt er V-Tac 50W LED gatelys et kraftig og pålitelig alternativ til tradisjonelle gatelys. Med en imponerende effekt, høy lysstyrke, og en bred lysspredning, gir dette LED-lyset en jevn fordeling av lys med høy kvalitet og en nøytral fargetone. Med en lang levetid og minimal reduksjon i lysstyrke, er dette LED-lyset en investering som vil gi deg mange år med pålitelig og energieffektiv belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 528,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke6000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Erstatt450w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde468 mm.
Bredde215 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium