9W LED kompaktrør
2D fatning, GR10q 4pin

2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.

Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.

I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe.

Forbruk på 9W og 840 lumens.
4 pins.​
Varm hvit.Introduserer 9W LED kompaktrør – den nyeste teknologien for belysning som gir enestående resultater! Med en kraftig effekt på 9 watt er denne kompaktrøren i stand til å erstatte en 16-watts tradisjonell lyskilde, noe som betyr at du kan få det samme lyset med en betydelig lavere strømregning.

For å oppnå maksimal ytelse og holdbarhet, må 9W LED kompaktrør kobles til en 230V ballast forsyning. Dette gir deg en jevn og kraftig belysning på 840 lumen. Med en høy lysspredning på 160 grader vil du oppleve en jevn fordeling av lyset, og det vil føles som om du har flere lyskilder i rommet.

Det som skiller denne LED-kompatibel røret fra andre belysningsalternativer, er kvaliteten på lyset. Med en RA-verdi på 80-85 vil du nyte en høy lyskvalitet som gir en naturlig og vakker belysning i alle farger. Dette er spesielt viktig for de som jobber med fargegjengivelse eller ønsker å oppleve en mer naturlig belysning i hjemmet eller på kontoret.

En annen fordel med 9W LED kompaktrør er at det har en lang levetid på opptil 30 000 timer. Dette betyr at du kan nyte godt av den høye kvaliteten på lyset i flere år uten å måtte skifte ut lyskilden. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang levetid.

En annen fordel med 9W LED kompaktrør er at du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Hvis du ønsker en avslappende og koselig atmosfære, vil du sette pris på den varme fargetonen som gir en behagelig følelse av velvære. Hvis du derimot ønsker å skape et mer effektivt arbeidsmiljø, vil du sette pris på den nøytrale fargetonen som gir deg en naturlig og klar belysning som ikke er påvirket av blå eller gule toner.

Med dimensjoner på 140 x 35 x 140 mm passer 9W LED kompaktrør perfekt til de fleste belysningsbehov. Det er enkelt å installere og gir deg en høykvalitets belysning som vil spare deg for energikostnader og gi deg en flott belysning i mange år. Kjøp 9W LED kompaktrør i dag og opplev en helt ny belysningsopplevelse!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

313,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke840 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt16w
Spenning230V / Ballast
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde35 mm.
Bredde140 mm.
Dybde140 mm.