V-Tac LED Bedlight
Senge belysning til enkeltseng

Med V-Tac bedlight trenger du ikke leite etter lysbryteren for at kunne skru på lyset når du våkner opp om natten. Det smarte LED sengebelysning skrur på automatisk under sengen med en gang du setter føttene på gulvet.

Du monterer et LED bånd og en sensor under/på kanten av sengen som gir et mykt varmt og diskret lys så du ikke vekker din partner eller barna.


Reagerer kun på bevegelse når det er mørkt, så lyset tenner ikke unødvendig på dagen. 


Lyset slår på, når det er bruk for det, og slår automatisk av igjen. Dette betyr at det er bare når du har bruk for lys og går på gulvet i soverommet at lyset er på. Ønsker du lys i lengere tid f.eks. på barnerommet, er det mulig å innstille det, slik at det er slått på i opptil 10 minutter.


Produkt leveres med dimmer slik at du kan velge den presise lysstyrke som den skal slå på med hver gang. Lyset virker bare når det er halvmørkt/mørkt i lokalet.


Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac LED Bedlight er et innovativt produkt som gir et behagelig og avslappende lys for sengen din.

Det bruker energieffektive, 2,8W/meter LED striper som er forsynt med 12V strøm og gir en lysstyrke på 260 lumen/meter og en høy lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset.

I tillegg til å gi et behagelig lys, er det også mulig å dimme lyset slik at du kan justere lysstyrken etter dine personlige preferanser.

Fargetonen på lyset er varm hvit (3000K) som gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

LED-stripen er 8 mm tykk og har en IP20-rating, som betyr at den ikke er vannbestandig.Med V-Tac LED Bedlight får du et energieffektivt lys som ikke bare er behagelig å se på, men som også gir en jevn lysstyrke og sprer lyset jevnt over et stort område.

Med muligheten til å dimme lyset kan du skreddersy lyset etter dine preferanser og skape den perfekte atmosfæren for sengen din.

Den varme hvite fargetonen på lyset bidrar også til å skape en koselig atmosfære.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

355,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke260 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk2,8w
Spenning12V
EnergiklasseA++
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde8 mm.