V-Tac LED Bedlight
Senge belysning til enkeltseng

Med V-Tac bedlight trenger du ikke leite etter lysbryteren for at kunne skru på lyset når du våkner opp om natten. Det smarte LED sengebelysning skrur på automatisk under sengen med en gang du setter føttene på gulvet.

Du monterer et LED bånd og en sensor under/på kanten av sengen som gir et mykt varmt og diskret lys så du ikke vekker din partner eller barna.


Reagerer kun på bevegelse når det er mørkt, så lyset tenner ikke unødvendig på dagen. 


Lyset slår på, når det er bruk for det, og slår automatisk av igjen. Dette betyr at det er bare når du har bruk for lys og går på gulvet i soverommet at lyset er på. Ønsker du lys i lengere tid f.eks. på barnerommet, er det mulig å innstille det, slik at det er slått på i opptil 10 minutter.


Produkt leveres med dimmer slik at du kan velge den presise lysstyrke som den skal slå på med hver gang. Lyset virker bare når det er halvmørkt/mørkt i lokalet.V-Tac LED Bedlight er den perfekte løsningen for å skape en koselig og avslappende atmosfære på soverommet. Med en effekt på 2,8W per meter og en lysstyrke på hele 260 lumen per meter, vil du ikke mangle lys når du trenger det. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset, slik at du kan nyte en jevn belysning over hele rommet.


For å få mest mulig ut av V-Tac LED Bedlight, må den kobles til en 12V forsyning. Dette gir deg muligheten til å justere belysningen etter dine behov, takket være muligheten for å dimme lyset. Dermed kan du enkelt skape en avslappende atmosfære på soverommet, og justere belysningen etter behovet.


En annen fordel med V-Tac LED Bedlight er at den kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med sin dimensjon på 8 mm, kan du enkelt montere den på veggen bak sengen eller under sengen for å skape den perfekte belysningen.


V-Tac LED Bedlight er ikke vannbestandig og har en IP20-klassifisering. Derfor bør den ikke brukes i områder med høy fuktighet eller vann, da dette kan ødelegge produktet. Men på soverommet vil den gi deg den perfekte belysningen for å skape en avslappende og koselig atmosfære.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

355,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke260 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk2,8w
Spenning12V
EnergiklasseD (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde8 mm.