SPS strømforsyning intern hvit Spectrum

sp.WOJ+03050



SPS strømforsyning intern hvit Spectrum

Må kobles til 230V forsyning. Denne strømforsyningen i hvit finish fra Spectrum er designet for intern bruk og gir pålitelig kraft til belysningssystemet ditt.

Strømforsyningen produserer lys av høy kvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset viser alle farger på en naturlig og livaktig måte. Uansett om du trenger belysning for hjemmet, kontoret eller butikken din, vil denne strømforsyningen kunne møte dine behov.

Med en IP20 klassifisering er denne strømforsyningen egnet for tørr innendørs bruk. Det er viktig å merke seg at den ikke er vannbestandig, så den bør ikke brukes i områder med høy fuktighet eller eksponering for vann.

Denne strømforsyningen er en pålitelig og energieffektiv løsning for å sikre at belysningen din fungerer optimalt. Med en enkel og elegant design passer den godt inn i ulike interiørstiler og belysningsoppsett.

Uansett om du trenger en erstatning for en eksisterende strømforsyning eller ønsker å oppgradere belysningen din, vil Spectrum SPS strømforsyning være et pålitelig valg som gir deg høy lyskvalitet og pålitelig ytelse.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

239,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner