Ny Lampe 100W G12 - 930, CDM-T Elite, Philips Spectrum

Lampe 100W G12
930, CDM-T Elite, Philips

sp.WOJ+40407



Lampe 100W G12, 930, CDM-T Elite, Philips

Denne 100W lampen med G12 fatning fra Philips er en pålitelig og effektiv lyskilde som er ideell for en rekke belysningsbehov. Med en fargetemperatur på 3000K (930) gir den et varmt og behagelig lys som passer godt til både hjemmebruk og kommersielle miljøer.

Lyskvalitet: Denne lampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir farger på en naturtro måte, slik at alle nyanser og detaljer kommer tydelig frem. Uansett om du bruker den til belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken, vil denne lampen sørge for at omgivelsene ser klare og levende ut.

Energiforbruk: Med en effekt på 100W er denne lampen relativt energieffektiv sammenlignet med lignende produkter på markedet. Den gir god belysning samtidig som den bidrar til å redusere strømregningen din.

Holdbarhet: Philips er kjent for å lage produkter av høy kvalitet som varer lenge, og denne lampen er intet unntak. Med riktig vedlikehold kan du forvente å få langvarig og pålitelig belysning fra denne lampen.

Montering: Lampen har en G12 fatning, som er en vanlig type fatning for denne typen lamper. Den er enkel å montere og kan brukes med ulike belysningsarmaturer.

Programmer og bruksområder: Denne lampen er egnet for en rekke bruksområder, inkludert butikker, restauranter, hoteller, kontorer, hjem og andre kommersielle og offentlige miljøer. Den gir god belysning og bidrar til å skape en behagelig atmosfære.

Konklusjon: Med sin høye lyskvalitet, energieffektivitet og holdbarhet er denne 100W lampen fra Philips et utmerket valg for alle typer belysningsbehov. Enten du trenger belysning til hjemmet, kontoret eller andre steder, vil denne lampen gi deg pålitelig og vakker belysning i lang tid fremover.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

282,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Dimensjoner
SokkelG12