V-Tac 2W Solar hagelampe LED
Sensor, Ø27 cm, IP54

Oppgrader hagen din med V-Tac 2W LED Solar hagelampe med sensor. Denne smarte utelampen har spesielle funksjoner som gjør den perfekt for belysning av hager og andre utendørsmiljøer:

  • Kan lyse i opptil 6-8 timer på bare 8-10 timers lading
  • IP54-sertifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot vann og støv
  • Gir behagelig belysning uten å forstyrre naboene
  • Utstyrt med innebygd sensor
  • Solcellepanelet lader lampen effektivt og miljøvennlig
  • Enkel å installere uten behov for kabler eller elektrisk tilkobling

Med V-Tac 2W LED solar hagelampe får du en pålitelig og energieffektiv løsning for å skape lys og atmosfære i hagen din.



Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2W LED Solar hagelampen er det perfekte tilskuddet til hagen din. Den har en elegant design med en diameter på 27 cm og er utstyrt med en sensor for å automatisk kontrollere belysningen. Med en effekt på 1,8W og en lysstyrke på 120 lumen, vil denne hagelampen gi nok lys til å lyse opp utendørsområdene dine.

Lyskvalitet:

V-Tac 2W LED Solar hagelampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du bruker lampen til å belyse hagen din eller til å skape en atmosfære på terrassen, vil lyskvaliteten være tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Fargetone:

Denne hagelampen er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære. Når du nyter lyset fra denne lampen, vil du kunne oppleve en koselig atmosfære som skapes av det varme lyset.

Dimensjoner og bærekraft:

V-Tac 2W LED Solar hagelampen har en diameter på 27 cm og er 800 mm lang. Den er designet for å kunne tåle forskjellige værforhold, med en IP54-vurdering. Dette betyr at den er beskyttet mot fuktig luft og vannsprut på fronten. Med denne hagelampen kan du være trygg på at den vil fungere godt i utendørsområdene dine.

Du kan også ha tillit til produktet, da det leveres med 3 års produsentgaranti, som sikrer deg kvalitet og pålitelighet. Med V-Tac 2W LED Solar hagelampe kan du nyte det vakre lyset og den behagelige atmosfæren den skaper i hagen din.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 098,00 kr inkl. mva.

878,40 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke120 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1,8w
Dimensjoner
Høyde800 mm.