LED lysterapi lampe med timer
14W, hvit, 12.000 LUX

therapy.14w

Super fin 14w hvit lysterapi lampe 

Starter raskt, og har et fint og jevnt lys.

Lyset er uten flimmer og UV.

 

Velg mellom hvitt lys opp til 12.000 lux.

 

Kan stilles til 10 forskjellige lysstyrker, avhengig av behov

 

Timer kan indstilles til 15, 30, 45 eller 60 min.

 

Skjerm størrelse: 200 x 150 mm
Produkt størrelse: 249 x 178 x 10 mm
Ledningslengde: 175 cmLED lysterapi lampe med timer, 14W, hvit, 12.000 LUX

Produktet er en lysterapi lampe med LED-teknologi som gir en sterk lyskilde med 12.000 LUX. Den har en effekt på 14W og er ideell for å gi terapeutisk lysterapi til både dyr og mennesker. Lampen er spesielt egnet for de som er følsomme for flimmer, og den kan også brukes uten problemer i forbindelse med foto- og videoopptak da den er flicker free, og dermed ikke flimrer.

Lysterapi er en behandlingsmetode som innebærer eksponering for et sterkt lys i en viss periode hver dag for å motvirke mangelen på naturlig lys, spesielt om vinteren. Dette kan hjelpe til med å lindre symptomer på sesongavhengig depresjon (SAD) og forbedre humøret, energinivået og søvnkvaliteten.

Lampens dimensjoner er 178 x 249 x 10 mm, og den har en kompakt og moderne design i hvitt. Den er enkel å plassere på en skrivepult, bord eller annet egnet sted. Med timerfunksjonen kan du enkelt sette ønsket varighet for behandlingen, slik at du kan tilpasse det etter ditt behov. Timeren vil automatisk slå av lampen når behandlingen er ferdig.

Dette produktet kan være et nyttig verktøy for de som trenger lysterapi for å styrke sin velvære, spesielt i mørke vintermåneder. Den gir en effektiv lyskilde med riktig intensitet for å oppnå optimale resultater. Med sin flicker free teknologi er den også egnet for bruk i ulike foto- og videoprosjekter uten å påvirke kvaliteten på opptaket.

Mer informasjon

823,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Dimensjoner
Høyde249 mm.
Bredde178 mm.
Dybde10 mm.